Çözüldü Mi9t Miui 11 sorunsuz rom önerisi eyvallah Talha usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkannkuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 t
Meslek
Askeri personel
Konular
4
Telefonun ayarlardan mi sürüm düşürdünüz? Ne kullandınız rom yükler
Miui 12.4 u global kararlı romdan zip olarak indirdim bide miui 12 .0 indirdim paket seç özelliğiyle 12.4 du seçtim tanıdı komple adını kopyaladım miui 12.4 bozup miui 12.0 ye miui 12.4 adını yapıştırdım dosya adını miui 12.4 gibi gösterip miui 12.0 yükledim düşmüş oldu manuel diyorlar galiba bu isleme

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Miui 12.4 u global kararlı romdan zip olarak indirdim bide miui 12 .0 indirdim paket seç özelliğiyle 12.4 du seçtim tanıdı komple adını kopyaladım miui 12.4 bozup miui 12.0 ye miui 12.4 adını yapıştırdım dosya adını miui 12.4 gibi gösterip miui 12.0 yükledim düşmüş oldu manuel diyorlar galiba bu isleme
İşte tahmin ettiğim gibi yanlış yapıyosunuz malesef elinizde bilgisayar varsa uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim kaç gündür forumda yordunuz kendinizi :)

Furkannkuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 t
Meslek
Askeri personel
Konular
4
İşte tahmin ettiğim gibi yanlış yapıyosunuz malesef elinizde bilgisayar varsa uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim kaç gündür forumda yordunuz kendinizi :)
Botldr kilidi açık değil şuan açılması için dün basvurdum ppcden açıcam daha önce mi9se yi romladim ama yinede nasıl ulaşabilirim size

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Botldr kilidi açık değil şuan açılması için dün basvurdum ppcden açıcam daha önce mi9se yi romladim ama yinede nasıl ulaşabilirim size
Bootloader kilidi açtıktan sonra bu konu altından yine bana yazın yardımcı olurum.

Furkannkuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 t
Meslek
Askeri personel
Konular
4
Bootloader kilidi açtıktan sonra bu konu altından yine bana yazın yardımcı olurum.
İletişim için numara vs alamazmiyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu kasmalar uygulamaların 89 saniyede açılması son bulucakmidir donanımsal olarak sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı oyun içinde sıkıntı çekerdim veya uygulama içinde felan

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
İletişim için numara vs alamazmiyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu kasmalar uygulamaların 89 saniyede açılması son bulucakmidir donanımsal olarak sorun olduğunu düşünmüyorum olsaydı oyun içinde sıkıntı çekerdim veya uygulama içinde felan
Evet bu dediğiniz olay xiaominin en ucuz dandik telefonunda bile olmaz senin telefona iç dış bakım yapalım bi bakarsın Arap atina döner :D iletişim için forumdaki adımı telegramdan aratarak bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt