Yardım Mi9T MIUI 11 Hakkında

memoory

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
MI 8SE
Konular
4
Arkadaşlar 1 hafta önce internetten Mi9T 128gb Delta garantili modelini satın aldım.Geldiğinde sistem güncellemesi kısmında MIUI11 güncellemesini yaptım.

Dün Ankara Kızılay Mi Store'dan iki adet 64GB Mi9T daha aldım.İnternetten aldığım cihazla bunların model numaraları farklı,Fakat MIUI 11 güncellemesini yapamıyorum son sürüm yüklü diyor.
Ek olarak Mi Store'dan aldığım cihazlar Google uygulamasında model K20 olarak gözüküyor.

Yardımlarınızı rica ederim.

kliibapz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Delta garantili aldığınız cihaz Xiaomi Türkiye (Evofone) tarafından değil 3. firmalar tarafından ithal edilmiş bir ürün ve muhtemelen Global Rom değil, Hindistan veya Avrupa romu yüklü o yüzden Miui 11 almış. Xiaomi mağazasından aldığınız ise Evofone ithal olduğu için Global Rom yüklü benim cihazımda olduğu gibi ve Global Rom için Miui 11 henüz gelmedi.

Goldwing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Serbest
Konular
0
Arkadaşlar 1 hafta önce internetten Mi9T 128gb Delta garantili modelini satın aldım.Geldiğinde sistem güncellemesi kısmında MIUI11 güncellemesini yaptım.

Dün Ankara Kızılay Mi Store'dan iki adet 64GB Mi9T daha aldım.İnternetten aldığım cihazla bunların model numaraları farklı,Fakat MIUI 11 güncellemesini yapamıyorum son sürüm yüklü diyor.
Ek olarak Mi Store'dan aldığım cihazlar Google uygulamasında model K20 olarak gözüküyor.

Yardımlarınızı rica ederim.
Mi 9t cihazın avrupa pazarındaki adı k20 ise cihazın çindeki adı ilk aldığın cihazda çin rom u olduğunu düşünüyorum onlara güncelleme erken geliyor bende de mi 9t var global romlu henüz bende güncelleme almadım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memoory

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
MI 8SE
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla delta garantili olan cihazın ses kalitesi tr storedan aldığıma nazaran iki kat daha yüksek bataryası da cabası aşırı fark var aralarında...

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Valla delta garantili olan cihazın ses kalitesi tr storedan aldığıma nazaran iki kat daha yüksek bataryası da cabası aşırı fark var aralarında...
Sadece yazılım farkı var başka bir farkı yok. Yazılım ile bunlar farklılık göstere bilir. Custom romlarda da da benzeri farklılık ola biliyor ama cihaz nereden alırsan al aynı cihaz.

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goldwing

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Serbest
Konular
0
Çok şükür geldi mi 9t global ota
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memoory

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
MI 8SE
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme gelmeyen arkadaşlar kontrol et yazısına 5-6 defa ardarda tıklasın güncelleme geliyor.

Üst Alt