Diğer Mi9T - K20 Custom Rom & Araç Arşivim

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
128
images-58-jpg.139105

Mi9T - K20 Custom Rom & Araç Arşivim

Başka bir cihaza geçtiğimden elimde mevcut olan bütün custom ve ücretli paylaşılmış romlar bağlantı içerisindedir ve bu ilk ve son upload'ımdır.

Bu upload için belli bir alanım var ve şahsen silmeyeceğim için işinize yarayan veya
stoklamak isteyen varsa en kısa sürede indirip saklasın çünkü herhangi bir şikâyet üzerine dosyalar silinebilir.

Son düzenleme:

Jordilop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gerek Yok
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
3
Elinize Emeğinize Sağlık Rom Arayan Arkadaşlar İçin Yararlı Konu Seç Beğen Al Hesabı İndirip İndirip Denerler

24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
128
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinize Emeğinize Sağlık Rom Arayan Arkadaşlar İçin Yararlı Konu Seç Beğen Al Hesabı İndirip İndirip Denerler

24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam, tabi artık eskisi gibi bu cihazı kullanan yok yine en iyi pro cihazda ama herşeye rağmen güzel telefon.

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
sanırım bu cihazdan sonra mi14t pro alacağım yurt dışı yazılımsal kayıtlı...ama güvenemiyorum daha önce yazılımsal kayıtlı bir cihaz kullanmadım.14t pro yazılım kayıtlı 23 bin tl...ayrıca hepsiburada da s24fe 25 bin tl türkiye garantili...14t pro nun işlemci farkı filan var ama s24fe de hem yerli hem samsung kalitesi...cok kararsızım.Önceliğim KAMERA

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
sanırım bu cihazdan sonra mi14t pro alacağım yurt dışı yazılımsal kayıtlı...ama güvenemiyorum daha önce yazılımsal kayıtlı bir cihaz kullanmadım.14t pro yazılım kayıtlı 23 bin tl...ayrıca hepsiburada da s24fe 25 bin tl türkiye garantili...14t pro nun işlemci farkı filan var ama s24fe de hem yerli hem samsung kalitesi...cok kararsızım.Önceliğim KAMERA
aynı durumda kardeşime de s24 ultra aldık. Kocaman kamera adacığı xiaomiden soğumamıza neden oldu.s24ünde server kaydının açılmasını bekliyoruz.

Üst Alt