- Adım
- Nurullah
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 9
Mi9t için oxygenos veya en iyi özelleştirilmiş custom rom arıyorum
Bana net bir bilgi olarak gelmedi verdiğiniz konu içeriği
Özel hizmet beklemiyorum beklemek de yanlış olur fakat geniş bir custom rom arşivi olması sizce de güzel ve kullanışlı olmaz mı veya öyle bir arşiv var mıBu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,aynı cihazda bile,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." Bu yüzden romları deneyip kararı siz vermelisiniz..
Verdiğim link cihazın ana konusu,orada tüm romlarin konusu var, inceleyin,üyeye özel hizmet yok maalesef...
Stoya hocamın verdiği linke tıklayıp sadece 5 cm aşağı kaydirsaydiniz bu konuyu görürdünüz.Özel hizmet beklemiyorum beklemek de yanlış olur fakat geniş bir custom rom arşivi olması sizce de güzel ve kullanışlı olmaz mı veya öyle bir arşiv var mı
Ya pardon sekme olduğunu görmedim kusura bakmayın Resurrection Remix ROM indirme linkine ulaşamadım maalesef nasıl indirebilirimStoya hocamın verdiği linke tıklayıp sadece 5 cm aşağı kaydirsaydiniz bu konuyu görürdünüz.
Buyrun Rehber - Redmi K20 / Mi 9T Özel (Custom) ROM Koleksiyonu
Ya pardon sekme olduğunu görmedim kusura bakmayın Resurrection Remix ROM indirme linkine ulaşamadım maalesef nasıl indirebilirim