Çözüldü Mi9T hesap sorunu

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
herkese merhabalar. mi9t cihazımı sorunsuz kullanmaktaydım ancak bugün itibariyle aynı sim kartıma numara değişiklik talebi istedim ve değişti her hesabımı düzenledim değişmeden ancak mi hesabını unuttum şimdi bu mi hesabı eski numarama kayıtlı ama o numaraya erişimim yok şifreyi unuttum kurtama e postası da eklememişim hesaptan çıkış da yapamıyorum. bu hesaptan nasıl kurtulabilirim arkadaşlar? telefonu sıfırlasam herhalde yine aynı hesabı açmamı istiyecek çözümü nedir?

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Mevcut koşullarda o hesabı kurtarmanız mümkün gözükmüyor.Ücretli onarımlar bölümünden destek alabilirsiniz.Mi account hesbınızın açılabilmesi için.

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mevcut koşullarda o hesabı kurtarmanız mümkün gözükmüyor.Ücretli onarımlar bölümünden destek alabilirsiniz.Mi account hesbınızın açılabilmesi için.
yanıtınız için sağolun mi account sitesine girip şifremi unuttuma basıp kurtarmaya uğraştım benden mevcut numaramı istediler ve imeimi cihazımı ve o hesabı aktif olarak kullandığım tarihleri sordular 3 günde dönüş yaparız dendi ancak yarım saat sonra numaramı değiştirmeyi başardım. konu kilit

Üst Alt