Yardım Mi9T hakkında iki sorun

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.5
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, telefonumu alalı yaklaşık 1 yıl olacak.

7. ayında aldığım kişiye eski telefonumun imei numarasını yazdırdım. Fakat o işlem sanırım sıfırlama gerektiğinden cihazın pil performansı çok kötü şekilde düştü. Gerekli ayarları kapamama rağmen düzelmedi. En son forumdan bir arkadaş mi flash ile telefonu sıfırladı fakat yine düzelmedi. Sorun ne olabilir?

2. problem ise forumdan arkadaş cihazı sıfırlamadan önce miui 12 cihazıma gelmişti fakat güncelleyemiyordum. Şu an 12. versiyon hiç gelmiyor bile. Bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İmei işlemini tekrar işi bilen birisine tekrar yaptırın..

Cihaz yüklü rom bilgisinin ekran görüntüsünü atın, bakalım hangi rom yüklü sizde...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei işlemini tekrar işi bilen birisine tekrar yaptırın..

Cihaz yüklü rom bilgisinin ekran görüntüsünü atın, bakalım hangi rom yüklü sizde...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu konuyu takip edin...

Oyla:

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Arkadaşlar merhaba, telefonumu alalı yaklaşık 1 yıl olacak.

7. ayında aldığım kişiye eski telefonumun imei numarasını yazdırdım. Fakat o işlem sanırım sıfırlama gerektiğinden cihazın pil performansı çok kötü şekilde düştü. Gerekli ayarları kapamama rağmen düzelmedi. En son forumdan bir arkadaş mi flash ile telefonu sıfırladı fakat yine düzelmedi. Sorun ne olabilir?

2. problem ise forumdan arkadaş cihazı sıfırlamadan önce miui 12 cihazıma gelmişti fakat güncelleyemiyordum. Şu an 12. versiyon hiç gelmiyor bile. Bu konularda yardımcı olabilir misiniz?
Banada biri IMEI attı orijinal qcn kullanmamış telefon sürekli çekim yapmaya çalıştığı için boşta bile şarj yiyordu stoya hocam birisine yönlendirdi IMEI attırdım uzaktan bağlantı ile düzeldi şimdi bişey yok sizde işi bilen birine IMEI attirin orijinal qcn dosyalarıyla

Oyla:

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Banada biri IMEI attı orijinal qcn kullanmamış telefon sürekli çekim yapmaya çalıştığı için boşta bile şarj yiyordu stoya hocam birisine yönlendirdi IMEI attırdım uzaktan bağlantı ile düzeldi şimdi bişey yok sizde işi bilen birine IMEI attirin orijinal qcn dosyalarıyla
Hocam tam olarak aynı şeyi yaşıyorum. Gece bırakıyorum sabah kalktığımda 20-25 civarında şarjım gitmiş.. Siz kime attırdınız acaba?

Ben xiaomi safa diye birinden aldım ve o attı. Sirkeci'de.

Oyla:

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Hocam tam olarak aynı şeyi yaşıyorum. Gece bırakıyorum sabah kalktığımda 20-25 civarında şarjım gitmiş.. Siz kime attırdınız acaba?

Ben xiaomi safa diye birinden aldım ve o attı. Sirkeci'de.
Kim bilmiyorum ama düzgün yapıyor önceden 4 kişi daha attı bi işe yaramaz aynı oluyordu 3 g geçmiyordu 2g de int çekmiyordu

Oyla:

Kampfar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Arkadaşlar imei repair işlemini herkesin tavsiye ettiği bir arkadaşa yaptırdım fakat şarj konusunda hiç bir gelişme olmadı. Gece masaya bırakıyorum ve sabah kalktığımda 20-25 kadar şarj gitmiş oluyor. Wifi-Konum-Senkronizasyon dışında hiçbir şey açık değil. Dediğim gibi bu olay ilk imei attırdığım günden sonra başladı. Onun öncesindeki 7 ay aşırı güzel pil performansı vardı :(

Oyla:

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Arkadaşlar imei repair işlemini herkesin tavsiye ettiği bir arkadaşa yaptırdım fakat şarj konusunda hiç bir gelişme olmadı. Gece masaya bırakıyorum ve sabah kalktığımda 20-25 kadar şarj gitmiş oluyor. Wifi-Konum-Senkronizasyon dışında hiçbir şey açık değil. Dediğim gibi bu olay ilk imei attırdığım günden sonra başladı. Onun öncesindeki 7 ay aşırı güzel pil performansı vardı :(
Hocam MIUI 11 miroom stabil 11.06 kurun gece telefonu wifi arka plan boş olsun 2g de Bırakın yine %3 ten fazla yerse batarya sıkıntılı dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben böyle çözdüm

Oyla:
Üst Alt