Yardım Mi9T güncelleme hatası

timber006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Telefon garantisiz ve imei atıldı arkadaşlar. telefonu açarken unlocked yazıyor bootloader kırık galiba . aldığımda miui 9 vardı . miui 10 a güncelledim sorun olmadı fakat yaklaşık 1 aydır bir sorun var. MIUI 11.0.3 kurulu üstünde güncelleme geldi . MIUI V11.0.4.0 QFJEUXM 2.2Gb lık bir güncelleme geldi . android 10 tabanlı falan diyor . indiriyorum fakat kurulmuyor . telefon kapanıyor miui güncelleniyor diyor ve %2 de "update.zip is corrupted" diyor. rarı pcden indirip attım , olmadı . rardan cıkarıp attım olmadı . rar ilk indiğinde rardan cıkıyor bi sorun yok fakat güncellemeyi denedikten sonra rarda bozuluyor en az 20 kere farklı farklı yerlerden indirdim bir türlü olmadı . bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Cihazım mi9t

MIUI 11.0.3.0 PFJEUXM var üstünde şuanda.
android 9 PKQ1.190302.001

indirip kurulmayan

MUIU 11.0.4.0 QFJEUXM 2.2

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Twrp den güncellerseniz olumlu sonuç alırsınız gibi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linkteki twrpyi kurup deneyin. Ayrıca Android sürümü yükseleceği için format data yapacaksınız,muhakkak yedek alın...

Bu yöntem ile romu kurun, rom kurulduktan sonra reboot sistem demeden twrp ana ekrana gelip magisk kurun yoksa twrp silinir....

Oyla:

timber006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linkteki twrpyi kurup deneyin. Ayrıca Android sürümü yükseleceği için format data yapacaksınız,muhakkak yedek alın...

Bu yöntem ile romu kurun, rom kurulduktan sonra reboot sistem demeden twrp ana ekrana gelip magisk kurun yoksa twrp silinir....

imei gider mi dediğiniz işlemleri yaparsam ?

Oyla:
Üst Alt