- Adım
- Can
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 1
Merhaba, mi9t davinci kodlu telefonu kullanıyorum. Rom yükleme konusunda pek bir bilgim yok uzun zaman önce TR romlu cihazıma pixel ex. rom kurmayı denemiştim onuda beceremeyip zar zor global roma dönmüştüm. Şuanda telefonum 12.1.1(RFJEUXM) global romda. Cihazım şuan çok iyi çalışmıyor EU roma geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeye değer mi? eğer kesinlikle geçmemi tavsiye ediyorsanız yüklememe adım adım yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.
Yaptığım işlemler;
Bootloader kilidini açtım.
USB hata ayıklamayı açtım./ Ekran kilidini kaldırdım.
Buradaki driverları indirdim.
Doğru dosyaları indirip indirmediğimden bile emin değilim. xiaomi.eu sitesinde Fastboot yöntemiylede farklı bir yükleme seçeneği var o daha kolay gibi göründü ama bilemedim. Birde EU rom 12.5 sürümü daha iyi bir sürüm olduğunu duymuştum. Global rom'dan EU rom'a sırf onun için bile geçilir mi?
Yaptığım işlemler;
Bootloader kilidini açtım.
USB hata ayıklamayı açtım./ Ekran kilidini kaldırdım.
Buradaki driverları indirdim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
twrpyi indirdim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
"xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11" kodlu rom dosyasını indirdim.Doğru dosyaları indirip indirmediğimden bile emin değilim. xiaomi.eu sitesinde Fastboot yöntemiylede farklı bir yükleme seçeneği var o daha kolay gibi göründü ama bilemedim. Birde EU rom 12.5 sürümü daha iyi bir sürüm olduğunu duymuştum. Global rom'dan EU rom'a sırf onun için bile geçilir mi?