- Adım
- yunus
- Cihazım
- Xiaomi mi6
- Konular
- 3
Merhaba arkadaşlar bulduğum bir formülü paylaşacağım umarım yardımcı olur bu Ghost Touch sorunu 2 ay önce tanıştım global rom dan Eea Roma geçtim bir gün ve cihaz kendi kendine dokunmaya başladı ilk başlarda nadir yapıyordu ve çok dikkate almadım gün geçtikçe artmaya devam etti son zamanlar telefonu kullandırmamaya başladı ve çare aramaya başladım kimi çakmak manyetosu diyor kimi rom değişitir diyor kimi kılıftan diyor ilk zamanlar ise yarıyordu geçici bir süre sonra onlarda fayda etmez oldular
Çözüm
cihazın ekranını söküyoruz altındaki yapışkan malzeme yi temizliyoruz ve tekrar ekran yapıştırıcısı ile yapıştırıyoruz ve bir haftaya yakındır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım garantisi olmayan arkadaşlara çözüm olabilir bu fikride yabancı bir forumda Portekizli biri tavsiye etmişti yaptım ekran alma derdinden kurtuldum tavsiye ederim işinin ehli bir telefoncuya yaptırabilirsiniz iyi forumlar
Çözüm
cihazın ekranını söküyoruz altındaki yapışkan malzeme yi temizliyoruz ve tekrar ekran yapıştırıcısı ile yapıştırıyoruz ve bir haftaya yakındır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım garantisi olmayan arkadaşlara çözüm olabilir bu fikride yabancı bir forumda Portekizli biri tavsiye etmişti yaptım ekran alma derdinden kurtuldum tavsiye ederim işinin ehli bir telefoncuya yaptırabilirsiniz iyi forumlar
Son düzenleme: