Yardım mi9t geç gelen bildirim ekranı ve sesi

developp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, yıllardır ios kullandığım için androidi hiç bilmiyorum fakat dün kendime mi9t aldım ama şöyle bir sorunla karşı karşıyayım gmailden posta geliyor, eğer gmaili anında yenilirsem mesaj atıldıktan 10-15 saniye sonra geliyor fakat bildirimi 2-3 dakika sonra geliyor yani normalde mesaj geldiği gibi bildirim gelmesi gerekirken mesaj geldikten 2-3 dakika sonra geliyor ve bu durum benim günlük hayatımda sorun oluşturuyor birçok ayarı denedim bildirimlerde her tik açık bazen hiç gelmediği bile oluyor bildirimin bu sorunu nasıl çözebilirim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konuyu inceleyin hocam

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Oyla:

developp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu inceleyin hocam

Tüm adımları denedim, değişen bir şey yok hocam. Ya hiç bildirim gelmiyor ya 45-50 saniye sonra ya 2-3 dakika sonra... kafasına göre iş yapıyor ne saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam başlık açmadan önce açılan başlıklara Yardım - Gmail ve Mail uygulamasında bildirim alamıyorum. bilirsiniz

Üstadım premıum üyeliginiz hayırlı olsun bu arada bende alıcam inşallah önümüzdeki ay
açmadan önce inceledim hocam, youtubedaki videolara kadar baktım. Hiçbiri sorunuma çözüm olmadığı için sorayım dedim. Bildirim hiç gelmiyor veya mobilde gelmiyor değil ki sorunum. Kafasına göre geliyor bazen hiç bazen 2-3 dakikada bir...

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
aynı sorun bende de olmuştu bazen geç geliyordu bazende gelmiyordu sonra outlook kullanmaya başladım anında geliyor bence onu kullanın daha iyi ayarlardan bildirim kısımını tüm postalar şeklinde yaparsanız bütün postalar gelir

Oyla:

developp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım için teşekkür ederim fakat ne yaptıysam çare olmadı bir iki kere 20-30 saniye içinde geldi ama hala 3-4 dakika sonra geldiği oluyor bildirim. Çok saçma geldi böyle yapıyor olması bir mantık oturtamadım.

aynı sorun bende de olmuştu bazen geç geliyordu bazende gelmiyordu sonra outlook kullanmaya başladım anında geliyor bence onu kullanın daha iyi ayarlardan bildirim kısımını tüm postalar şeklinde yaparsanız bütün postalar gelir
gmail kullanmam gerekiyor aslen fakat son çare outlook ile halledeceğiz işimizi. Tüm postalar dediğiniz gmaildeki tüm postaları açmak ise ayar öyle zaten hocam

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Yardım için teşekkür ederim fakat ne yaptıysam çare olmadı bir iki kere 20-30 saniye içinde geldi ama hala 3-4 dakika sonra geldiği oluyor bildirim. Çok saçma geldi böyle yapıyor olması bir mantık oturtamadım.

gmail kullanmam gerekiyor aslen fakat son çare outlook ile halledeceğiz işimizi. Tüm postalar dediğiniz gmaildeki tüm postaları açmak ise ayar öyle zaten hocam
Ben teşekür ederim hocam konuyu halletmenize tamamen yardımcı olmak isterdim

Oyla:
Üst Alt