Soru Mi9t Eu Rom'dan Global Rom'a Geçiş

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Merhabalar

Mi9t aldım, imei malum yolla kaydedilmiş. Eu rom 10.3.12 yüklü olarak geldi bana, ben buna global rom yükleyebilir miyim? Yüklersem imei uçar mı?

Gerçi Eu rom daha sade, ama olur da satmak istersem, alıcı arkadaş da global rom isterse diye soruyorum

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
10.3.9 stabil xiaomi eu yazıyor efs yedegini bir formda bulmuştum sagol sende çok yardımcı oldun hiç cevap vermeyenler var siz daha bilgili oldugunuz için bu cihaza nasıl yükleme yapmalıyım ve diyelimki yükledim imei gitti efs yedegi bunu kurtaracak mı tekrardan başını sisidim kusura bakma

Kıdemli üyeler bile efs yediğini almazken siz bilmiyorum diyip efs yedeği almışsınız. Helal olsun hocam. Biliyorsunuz işte

Ayarlar/cihazım kısmında yazar hangi Rom kurulu olduğu. Rom kurulumu ile ilgili bir çok konu var. Okumanızı ve araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Mi 9T bölümü ile başlayabilirsiniz. IMEI konusunu zaten cevaplamıştım

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
10.3.9 stabil xiaomi eu yazıyor efs yedegini bir formda bulmuştum sagol sende çok yardımcı oldun hiç cevap vermeyenler var siz daha bilgili oldugunuz için bu cihaza nasıl yükleme yapmalıyım ve diyelimki yükledim imei gitti efs yedegi bunu kurtaracak mı tekrardan başını sisidim kusura bakma
Hocam okumanızı önerdiğim yerlere hiç bakmıyorsunuz. Bu yüzden kimse yardımcı olmuyor çünkü forumda hergun soruluyor bu tür sorular. Tüm bildiklerimi paylaştım. Bu imei konularını forumda konuşmak ve paylaşmak forum kurallarımız gereği yasak. O yüzden bu konu hakkında daha fazla yardımcı olamam. Rom yükleme ve güncelleme konuları detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Forum aramayı kullanarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Oyla:

taskindemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
taşkın demir
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Evet yükleyebilirsiniz, EuRom yüklü'iken imei uçma ihtimali çok düşük, ama global romda ise yüksek. EuRom'da kalmanızı tavsiye ederim hocam.
Global roma geçmek için twrp'den recovery rom flashlayabilirsiniz, veya mi flash'la fastboot rom flashlayabilirsiniz.
Peki bendeki mi9t pro cihaz global 10.3.2 ben buna 10.3.12 atarsam ne olur eu romu mu oluyor bilmiyorum ama bnm cihaz 20 günlük garantili

Oyla:
Üst Alt