Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba babam ve ben mi9t kullanıyoruz babam kendi cihazını düşürüp ekranını kırdı bu yüzden bulunduğu ilçede bir telefoncuya tamir ettirmiş ve sağolsun esnaf olacak adam 950 tl para alarak saçma sapan bir ekran takmış. sonra biz babamla telefonları takasladık ben ona orjinal ekranlıyı verdim o bana tamirliyi. ekran cidden berbat renkler ve siyah görüntüler rezalet ekran parmak izi çalışmıyor ve 10 günde 2 kere çatlattım ekranı düşürmekten düşünün o kadar adi bi ekran. biraz araştırdım ama orjinal ekran bulamadım telefonculara sordum çıkma orjinal takarız dediler ama maşallah 1700-1800 lira istiyolar ben cihazı 2000 liraya aldım zaten. bu ekran işini uyguna halledebilir miyiz bilen var mı?
arkadaşlar merhaba babam ve ben mi9t kullanıyoruz babam kendi cihazını düşürüp ekranını kırdı bu yüzden bulunduğu ilçede bir telefoncuya tamir ettirmiş ve sağolsun esnaf olacak adam 950 tl para alarak saçma sapan bir ekran takmış. sonra biz babamla telefonları takasladık ben ona orjinal ekranlıyı verdim o bana tamirliyi. ekran cidden berbat renkler ve siyah görüntüler rezalet ekran parmak izi çalışmıyor ve 10 günde 2 kere çatlattım ekranı düşürmekten düşünün o kadar adi bi ekran. biraz araştırdım ama orjinal ekran bulamadım telefonculara sordum çıkma orjinal takarız dediler ama maşallah 1700-1800 lira istiyolar ben cihazı 2000 liraya aldım zaten. bu ekran işini uyguna halledebilir miyiz bilen var mı?
mi 9t amoled ekranlı bir cihaz oldugu için tamirci yan sanayi lcd bir ekran takmış olabilir lcd ekran amolede göre kalın oldugundan çerçeveye oturmaz ve altında boşluklar oluşur kırılması bu yüzden daha kolaydır parmak izi çalısmaz lcd de öyle bir teknoloji halen yok ucuza yaptırabileceginizi pek düşünmüyorum belki mi 9t anakartı bozuk bir telefon bulursanız parçaları degiştirip temiz hale getirirsiniz amoled ekranlar gerçekten pahalı bilginiz olsun "merak ettigim büyük firmalar misal lcd 10$ a alıyor herhalde amoledi 15$ mı alıyor ? biz niye 20-30 $ a bulamıyoruz piyasadan "
mi 9t amoled ekranlı bir cihaz oldugu için tamirci yan sanayi lcd bir ekran takmış olabilir lcd ekran amolede göre kalın oldugundan çerçeveye oturmaz ve altında boşluklar oluşur kırılması bu yüzden daha kolaydır parmak izi çalısmaz lcd de öyle bir teknoloji halen yok ucuza yaptırabileceginizi pek düşünmüyorum belki mi 9t anakartı bozuk bir telefon bulursanız parçaları degiştirip temiz hale getirirsiniz amoled ekranlar gerçekten pahalı bilginiz olsun "merak ettigim büyük firmalar misal lcd 10$ a alıyor herhalde amoledi 15$ mı alıyor ? biz niye 20-30 $ a bulamıyoruz piya
mi 9t amoled ekranlı bir cihaz oldugu için tamirci yan sanayi lcd bir ekran takmış olabilir lcd ekran amolede göre kalın oldugundan çerçeveye oturmaz ve altında boşluklar oluşur kırılması bu yüzden daha kolaydır parmak izi çalısmaz lcd de öyle bir teknoloji halen yok ucuza yaptırabileceginizi pek düşünmüyorum belki mi 9t anakartı bozuk bir telefon bulursanız parçaları degiştirip temiz hale getirirsiniz amoled ekranlar gerçekten pahalı bilginiz olsun "merak ettigim büyük firmalar misal lcd 10$ a alıyor herhalde amoledi 15$ mı alıyor ? biz niye 20-30 $ a bulamıyoruz piyasadan "
lcd olduğu belli hocam zaten amoledden geçince hemen anlaşılıyor ufacık yerden düşünce hemen çatlıyor orjinal ekranı kaç kere düşürdüm çizik yok. fiyat mevzusunu da anlamadım yani zaten telefonu 2bine aldım 1800 lira neden ekranı yaptırayım saçma sapan bişey.
ayrı olarak da xiaominin saçmalığı burda tekrar başlıyor. nasıl orjinal ekran satılmaz yani saçmalık. kaç tane telefon kullandım ekranları kırılmadı ama bi merak edip bakınca orjinal ekranları satılıyor saçma sapan bi model olsa bile. bu xiaomilerin hiç birinin orjinal ekranı yok satılan hepsi çakma