Yardım mi9T cihaz sıfırlama

baynikotinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
9
Herkese merhabalar. Malum yollarla kaydedilmiş mi9T cihazımı yarın satmayı düşünüyorum. Alan kişiye sıfırlayıp vereceğim ama fabrika ayarlarkna dön seçeneği şu durumda imkansız sanırım. Sizden ricam nasıl sıfırlayabilirim cihazımı. Herkese iyi forumlar.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Twrp üzerinden sıfırlamanız gerekiyor yurtdışı kayıtsız cihazları, cihazınızı aldığınız da Twrp kurmuş olmaları lazım yada Mi Flash ile cihazınızdaki verileri yedekleyip tekrardan clean all seçerek global rom yükleyebilirsiniz cihazda sıfırlanmış olur. Mi Flash ile yapılan rom yüklemeleride cihazda ımeı silinmesine yol açmıyormuş. Twrp yüklü değilse bl kilidi açık olduğu sürece Twrp yüklersiniz zaten.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Cihazı kapatıp "Ses açma ve güç" tuşlarına "MI" logosunu görene kadar basılı tutun. TWRP menüsü açıldığında "Wipe veya Temizle" kısmına gelerek "Format data" seçeneğine basıp "yes" yazarak onaylayın ve cihazı yeniden başlatın. Sıfırlanmış olacaktır.

Edit: İmei işlemi yapıldığına göre twrp'nin yüklü olduğunu varsaydım.

Oyla:

baynikotinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazım bir ara brick oldu. Allah razı olsun burdaki arkadaşlar sayesinde stock rom yükledim flaşla falan dediler hiç anlamadığım herhalde yaptım. twrpnin olup olmadığını dediğiniz şekilde kontrol edebilir miyim ?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Cihazım bir ara brick oldu. Allah razı olsun burdaki arkadaşlar sayesinde stock rom yükledim flaşla falan dediler hiç anlamadığım herhalde yaptım. twrpnin olup olmadığını dediğiniz şekilde kontrol edebilir miyim ?
Edebilirsiniz. Fakat stock rom kurduysanız Mi Flash ile recovery stock haline dönmüştür. Baştan twrp kurmanız gerekebilir.

Oyla:

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Cihazı kapatıp "Ses açma ve güç" tuşlarına "MI" logosunu görene kadar basılı tutun. TWRP menüsü açıldığında "Wipe veya Temizle" kısmına gelerek "Format data" seçeneğine basıp "yes" yazarak onaylayın ve cihazı yeniden başlatın. Sıfırlanmış olacaktır.

Edit: İmei işlemi yapıldığına göre twrp'nin yüklü olduğunu varsaydım.
Merhaba dostum benim cihazı dediğin yollar ile sıfırlayacağım IMEI gider mi böylelikle

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba dostum benim cihazı dediğin yollar ile sıfırlayacağım IMEI gider mi böylelikle

Twrp üzerinden yapılan işlemlerde IMEI gitmez..

Oyla:
Üst Alt