Çözüldü Mi9t batarya değişimi hk.

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Halihazırda kullanmakta olduğum 4 ay daha garantisi olan mi9t cihazım var.Arka kapakta çok hafif bir şişme mevcut batarya kısmında.Batarya değişimi için genpa yada xiaomi yetkili servisinden hangisini tercih etmeliyim?Mevcut durumda kullanıcı hatası kaynaklı deyip ücretli değişim deme ihtimalleri varmıdır.Değerli hocalarımdan bu konu hakkında bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Halihazırda kullanmakta olduğum 4 ay daha garantisi olan mi9t cihazım var.Arka kapakta çok hafif bir şişme mevcut batarya kısmında.Batarya değişimi için genpa yada xiaomi yetkili servisinden hangisini tercih etmeliyim?Mevcut durumda kullanıcı hatası kaynaklı deyip ücretli değişim deme ihtimalleri varmıdır.Değerli hocalarımdan bu konu hakkında bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Cihazınız Xiaomi Türkiye garantili ise bağlantıdan size en yakın servis ile iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız Xiaomi Türkiye garantili ise bağlantıdan size en yakın servis ile iletişime geçebilirsiniz.
Bu çok daha faydalı bir bilgi oldu hocam teşekkür ederim.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Save_Mi hocama tekrar dan çok teşekkür ediyorum.Evofone teknik servisinde aynı gün batarya beğişikliği yapıldı.
Rica ederim hocam, sorununuzun giderilmiş olmasına sevindim :)

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 2 haftalık bir kullanım sonrası çok ciddi bir batarya performansı yok diyebilirim.Maksimum ekran süresi yaklaşık 6 buçuk saat civarında diyebilirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

drmakarna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ouz
Cihazım
n910
Konular
11
Ben evofone'un kendi müşteri hizmetlerini aradım, verdikleri kargo kodu genpanındı. Galiba hepsi yine aynı serviste yapılıyor. Belki ben Ankara'yı tercih ettiğim için de oraya yönlendirmiş olabilirler bilemedim

Oyla:
Üst Alt