Yardım Mi9T Arama uygulaması numara format sorunu

Eren_Karabelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, mi9T 128gb aldım iki gün önce, arama uygulaması ile şöyle bir sorunum var. Kayıtlı olmayan bir numara aradığında arama kaydında numara 0532 xxx xx xx olması gerekirken 0532xxxxxxx olarak görünüyor. Mi max kullanırken de aynıydı, bazen numaraları seçemiyorum. Google dialer yükledim tam istediğim gibi ama gel gör birini arayacağım zaman 0542 yaptığım bu defa karşıma kayıtlı numarayı rehbere kayıtsız olarak çıkarıyor. Google contact da tek tek inceledim kayıtsız numara yok.. Eğer bir çözüm olmaz ise yakın zaman da satacam

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
MIUI 12'deki Çevirici uygulamasını yükleyip dener misin bir de? Forumda MIUI 12 Uygulamalarının APK'sı mevcuttur.

Oyla:

Eren_Karabelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu google dialer uygulamasının eski bir sürümü çözdüm. Miui 12 de ki arama uygulamasını forumda bulamadım, asıl arama uygulamasında ise artık yazılımsal eksiklik mi hata mı bilemedim, numara rehbere +90 olarak kaydedildiyse misal sen birini aradığında arama ekranında 0542 yazdığı o numaraya sahip isimleri gösterir ya +90 542 olarak kayıt edenleri göstermiyor, çünkü Vodafone neredeyse ilk çıktığından beri gelen aramaları +90 532 xxx xx xx olarak gösteriyor turkcell gibi 0532 xxx xx xx olarak göstermiyor bizde vodafone da gelen numaralar olduğu gibi kaydetmişiz hep. Sadece xiaomi ve saf androidde bu sorun var

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sorunu google dialer uygulamasının eski bir sürümü çözdüm. Miui 12 de ki arama uygulamasını forumda bulamadım, asıl arama uygulamasında ise artık yazılımsal eksiklik mi hata mı bilemedim, numara rehbere +90 olarak kaydedildiyse misal sen birini aradığında arama ekranında 0542 yazdığı o numaraya sahip isimleri gösterir ya +90 542 olarak kayıt edenleri göstermiyor, çünkü Vodafone neredeyse ilk çıktığından beri gelen aramaları +90 532 xxx xx xx olarak gösteriyor turkcell gibi 0532 xxx xx xx olarak göstermiyor bizde vodafone da gelen numaralar olduğu gibi kaydetmişiz hep. Sadece xiaomi ve saf androidde bu sorun var

İleride de benzer sorunlar yaşamamanız için uygulamaya bir göz atmanızı tavsiye ederim hocam.

Oyla:
Üst Alt