Yardım mi9se imei wipe

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.2.2.0
Telefon Modeli
mi9 se
Bootloader Kilidi
Açık
twrp 3.2.3 ten sırayla WİPE -- ADVANCED WİPE yapıp Dalvik - data -internal storage - cache- system- usb otg hangilerini tıklarsam imei uçar ?
ve tel açılmaz? tekrar root gerekir mi?

FORMAT DATA yapsak imei gider mi ve telin tekrar twrp kurmak gerekir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Twrp üzerinden bu işlemlerle IMEI uçmaz öncelikle ne yapmak istiyorsunuz hangi romu kuracaksınız yazarsanız wipe kısmını anlatalım...

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
twrp 3.2.3 ten sırayla WİPE -- ADVANCED WİPE yapıp Dalvik - data -internal storage - cache- system- usb otg hangilerini tıklarsam imei uçar ?
ve tel açılmaz? tekrar root gerekir mi?

FORMAT DATA yapsak imei gider mi ve telin tekrar twrp kurmak gerekir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(
Bu işlemleri neden yapmak istiyorsunuz? Rom mu atacaksınız format mı atmak istiyorsunuz ne istediğinizi belirtmeden yardım beklemek....

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle söyleyim imei atıldıktan sonra ekran dokunmatigi arada algilamaz oluyor yeniden başlatınca düzeliyor. Yani ben bilgisayara format atar gibi tekrar kurmak istiyorum. İmei gitmesin trwp de gitmesin yeniden telefoncuya gitmek zorunda kalmayım ama temiz kurulsun :)

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Şöyle söyleyim imei atıldıktan sonra ekran dokunmatigi arada algilamaz oluyor yeniden başlatınca düzeliyor. Yani ben bilgisayara format atar gibi tekrar kurmak istiyorum. İmei gitmesin trwp de gitmesin yeniden telefoncuya gitmek zorunda kalmayım ama temiz kurulsun :)
Oyle deyin hocam :) twrp ile IMEI ucmaz cihazın kendi recoverysi ile format atmadığınız sürece sıkıntı yok. Siz format data yes diyip yeniden başlatın. Tabi tüm veriler silinir. Elinizde rom dosyası var ise advence vipeden dalvic cache sistem ve datayı silip romu flaşlayın yok ise format data yapın tekrar rot atmanız gerekir.

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root gitsin önemli değil imei gitmesinde :) twrp gider o zaman dimi? İlerde Bir daha cihaz kendine gelsin diye fabrika ayarlarına nasıl dönecek ? (kendi recoverysi ile format atmadığınız sürece sıkıntı yok) demiştiniz. Kendi recoverysi olmuş olmuyor mu o zaman? Bu arada kendi recovery nerede :)

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Root gitsin önemli değil imei gitmesinde :) twrp gider o zaman dimi? İlerde Bir daha cihaz kendine gelsin diye fabrika ayarlarına nasıl dönecek ? (kendi recoverysi ile format atmadığınız sürece sıkıntı yok) demiştiniz. Kendi recoverysi olmuş olmuyor mu o zaman? Bu arada kendi recovery nerede :)
Format data ile twrp gitmez. Twrp olduğu sürece kendi recoverysini göremezsiniz :) format data yaptığınız da fabrika ayarlarına dönmüş gibi olursunuz

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Format data ile twrp gitmez. Twrp olduğu sürece kendi recoverysini göremezsiniz :) format data yaptığınız da fabrika ayarlarına dönmüş gibi olursunuz
çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt