Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bende eu 9.6.13 yüklü global roma geçmek istiyorum. Hangi dosya kullanmalıyım. Twrp hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Birde bu işlemi yaparken imeilerin düşme ihtimali varmı ?
Merhaba bende eu 9.6.13 yüklü global roma geçmek istiyorum. Hangi dosya kullanmalıyım. Twrp hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Birde bu işlemi yaparken imeilerin düşme ihtimali varmı ?
Ekran süresi ne kadar alıyorsunki şuan .ben mipro kullanıyorum..yeri geliyor 4.5 saat. Yeri geliyor 6 saat yeri geliyor 6.5 saat alıyorum.
Ekran parlaklığı tamamen full..ve Bluetooth hep açık şekilde kullanım yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+olarak eea ve global stabil şuan kasmalar mevcut. Tam stabilize değil. Kullanıcı yorumlarından gördüğüm kadarıyla..
+Global beta bilmiyorum
Şarj olarak miroom öneriyorlar. Gayette stabil..ama ekran kapılı iken animasyon bildirim seçeneği yok diye kullanmıyorum..
+Olarak miglobe rom önerebilirim. 6 saatten aşağı ekran süresi almıyordum (beta)