Yardım Mi9lite Hayalet ekran servis tavsiyesi

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global version
Telefon Modeli
Mi9 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi9 lite telefonumun hala garantisi devam ediyor ve xiaomi türkiye garantili. Maalesef hayalet ekran sorunu oluştu. Ekranda herhangi bi çatlak vs yok. Kargoyla servise göndereceğim için hangi servise göndermemi tavsiye edersiniz? Ekran değişimi biraz riskli bir şey, ekranı değişelim derken diğer sensör gibi özellikleri bozulsun istemiyorum. Biraz şans işi ama yine de tavsiyede bulunursanız sevinirim.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi9 lite telefonumun hala garantisi devam ediyor ve xiaomi türkiye garantili. Maalesef hayalet ekran sorunu oluştu. Ekranda herhangi bi çatlak vs yok. Kargoyla servise göndereceğim için hangi servise göndermemi tavsiye edersiniz? Ekran değişimi biraz riskli bir şey, ekranı değişelim derken diğer sensör gibi özellikleri bozulsun istemiyorum. Biraz şans işi ama yine de tavsiyede bulunursanız sevinirim.
servise verirseniz bir problem olacağını düşünmüyorum hocam il olarak neredesiniz

Oyla:

artart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
mi5s
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
servise verirseniz bir problem olacağını düşünmüyorum hocam il olarak neredesiniz
İzmir deyim ama burada ki servis yorumlarında sıkıntılar gördüm, bu yüzden nasılsa kargoyla göndereceğim için başka il de ki bi servisede gönderebilirim diye düşünüyorum. Tabi sizler neler tavsiye edersiniz

Oyla:
Üst Alt