Yardım Mi9 wifi ve datadan indirme cok yavas

Kingedit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.13
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar kafayi yedim butun forumlara baktim bulamamadim

Wifi ve datadayken google play store ve netflix ten asiri yavas iniyor cozemedim lutfen yardim

Kingedit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3g yaptim herseyi denedim bi cozum bulamadim malesef nasil birseydir deli oldum

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Her şeyi yaptıysanız biz de yardımcı olamayız...

Biz şunu yaptın mı diye sorduktan sonra sizin evet yaptım ya da hayır yapmadım gibi bir cevap yazmanız mı daha kolay olur yoksa sizin yaptıklarınızı yazdıktan sonra bizim eksik olanı söylememiz mi...

Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Volte'yi açtın mı bimiyorum. Ama eğer açmadıysan arama yerine *#*#86583#*#* yaz en altta disabled diye bir yazı çıkması lazım enabled yazarsa kodu tekrar gir. Volteyi açmadan önce ayarlar/ telefon hakkında/dahili depolama alanı(3 kez dokun)/(kart hangi slottaysa onu seç)oralarda alt alta 5 tane seçenek göreceksin birincisinde mobil radyo gücü yazacak. İşte o 5 seçenekten 2.si ve 3.sünün kapalı olup olmadığını kontrol et. Volte'yi açınca da kontrol et açılmış mı diye. Operatörün volte destekliyorsa kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Oyla:

Kingedit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şeyi yaptıysanız biz de yardımcı olamayız...

Biz şunu yaptın mı diye sorduktan sonra sizin evet yaptım ya da hayır yapmadım gibi bir cevap yazmanız mı daha kolay olur yoksa sizin yaptıklarınızı yazdıktan sonra bizim eksik olanı söylememiz mi...

Dostum soyler yada soyluyemez diye birsey mi demisim neyin derdindesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Volte'yi açtın mı bimiyorum. Ama eğer açmadıysan arama yerine *#*#86583#*#* yaz en altta disabled diye bir yazı çıkması lazım enabled yazarsa kodu tekrar gir. Volteyi açmadan önce ayarlar/ telefon hakkında/dahili depolama alanı(3 kez dokun)/(kart hangi slottaysa onu seç)oralarda alt alta 5 tane seçenek göreceksin birincisinde mobil radyo gücü yazacak. İşte o 5 seçenekten 2.si ve 3.sünün kapalı olup olmadığını kontrol et. Volte'yi açınca da kontrol et açılmış mı diye. Operatörün volte destekliyorsa kullanabilirsin.
.

Deniyip yazicam dostum eyvallah

Soyle bicdurum var o seceneklerden sadece 1. Olan acik digerleri kapali ve onlara dokunamiyorum desteklemiyormu oluyor o zaman

Yaptim ama kodu yazip kontrol ettigikde buton cikiyir otomatik acik olarak kodu tekrwr yazip diger tarafa 5 tane secenek olan yerden kontrol ediyorum kapali gozukuyor her seferinde

Son düzenleme:
Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Dostum soyler yada soyluyemez diye birsey mi demisim neyin derdindesin

.

Deniyip yazicam dostum eyvallah

Soyle bicdurum var o seceneklerden sadece 1. Olan acik digerleri kapali ve onlara dokunamiyorum desteklemiyormu oluyor o zaman

Yaptim ama kodu yazip kontrol ettigikde buton cikiyir otomatik acik olarak kodu tekrwr yazip diger tarafa 5 tane secenek olan yerden kontrol ediyorum kapali gozukuyor her seferinde
Kodu yazınca da açılmıyorsa desteklemiyor demektir. Bende destekliyordu.

Oyla:
Üst Alt