- Adım
- ㅤ
- Cihazım
- ㅤ
- Konular
- 188
Sağolun hocam bilmiyordumVarez paylaşım yasak olduğu için link kaldırılmıştır lütfen daha dikkatli olalım
MI 5s MiuiCt 9.4.25
Sağolun hocam bilmiyordumVarez paylaşım yasak olduğu için link kaldırılmıştır lütfen daha dikkatli olalım
MI 5s MiuiCt 9.4.25
Önemli değil iyi forumlarSağolun hocam bilmiyordum![]()
Anaekran ayarları içerisinde anaekran düzeni 4x5 4x6 vs ayarlayabilirsinizMerhaba yeni xiaomi kullanıcısıyım. Samsung c9 pro kullanır iken şimdi mi9 kullanmaya başladım. Ancak samsung ta alıştığım bazı kolaylıklar bunda yok, yada ben bulamadım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Şimdilik 3 sorum var.
1 - Samsungda ekran matrisi vardı, ana ekranda görüntülenecek proram kısayollarını 3x3, 4x4,5x5 gibi ayarlayabiliyorduk. Mi9 da bu ayarı bulamadım.
2 - Samsungda ana ekranın alt köşesinde uygulamalar kısayolu vardı. Ona basınca uygulamaların hepsinin görüntülendiği bir ekran açılıyordu o butonu gösterme vsrmı, varsa nerde?
3 - Xiaomi nin kendi uygulamalatrında samsungdaki gibi E-posta uygulaması varmı? Gmailin kendi mail uygulaması dışında.
Anaekran ayarları içerisinde anaekran düzeni 4x5 4x6 vs ayarlayabilirsiniz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 nokta olan butondan bahsediyorsun herhalde. Xiaomi iPhone gibi firmalar onu kullanmıyor artık bende launcher le falan çözmeye çalıştım ama bu sefer miui temalarinin anlamı kalmıyor.Hay Allah razı olsun sizden. O da tamamdır. Bir tek uygulamalar kısayolu kaldı