- Adım
- Envercan
- Cihazım
- MI9
- Konular
- 4
Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda bu sorunu yaşayan var mı diye küçük çaplı bi' araştırma yaptım ancak sorunu yaşayan kimseye denk gelmedim. O yüzden konu açıyorum, zaten açılmış konu varsa işbu konuyu silebilirim. Yaşadığım soruna gelirsek, başlıkta da belirttiğim gibi, telefonum MI9 -birçok sitede MIUI 12 güncellemesinin MI9'lara geldiği yazılmasına rağmen- hala MIUI12 güncellemesini almadı.
Burada bir başka sorunumdan da bahsetmem lazım. Telefonu aldığımdan beri kamerasının bazı daha alt model Redmi'lere sahip arkadaşlarımın kamerasından daha kötü? olmasından dolayı hep çakma olmasından endişeleniyordum. Bir de MI9'lara yayınlanan güncelleme bana hala gelmeyince içime kurt düştü. Yardımcı olabilecek birileri varsa her türlü yardıma açığım. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Burada bir başka sorunumdan da bahsetmem lazım. Telefonu aldığımdan beri kamerasının bazı daha alt model Redmi'lere sahip arkadaşlarımın kamerasından daha kötü? olmasından dolayı hep çakma olmasından endişeleniyordum. Bir de MI9'lara yayınlanan güncelleme bana hala gelmeyince içime kurt düştü. Yardımcı olabilecek birileri varsa her türlü yardıma açığım. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.