Yardım Mi9 t whatsapp görüntü kalitesi

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.11
Telefon Modeli
Mi9 t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar dün mi-9t aldım WhatsApp tan vidyo gönderdiğimde piksel piksel oluyo video. Instagram da filan böyle bi sorun yok. Br önceki telefonum mi8 di ve bu kadar düşmüyodu kalite. Bunu çözümü varmıdır? M9t lerde varmı böyle sorun? Teşekkürler

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Arkadaşlar dün mi-9t aldım WhatsApp tan vidyo gönderdiğimde piksel piksel oluyo video. Instagram da filan böyle bi sorun yok. Br önceki telefonum mi8 di ve bu kadar düşmüyodu kalite. Bunu çözümü varmıdır? M9t lerde varmı böyle sorun? Teşekkürler

Hocam çekilen resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğu için whatsapp boyutunu düşürmek için sıkıştırıyor ve kalitesini düşürüyor. Eğer resim yada video gönderirken belgeler üzerinden gönderirseniz herhangi bir kalite kaybı yaşanmıyor.

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çekilen resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğu için whatsapp boyutunu düşürmek için sıkıştırıyor ve kalitesini düşürüyor. Eğer resim yada video gönderirken belgeler üzerinden gönderirseniz herhangi bir kalite kaybı yaşanmıyor.
Hocam bu sorun fotoğraflarda yok yanlız sadece video da var. O zaman sizin dediğiniz göre yüksek çözünürlükte çeken bütün telefonlarda gönderdiğimizde bu bozukluk olması gerekiyor. Mi8 düşük çözünürlükte çekiyo olması gerek o zaman ama mi8 kaltesi de gayet iyiydi

Oyla:

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Hocam bu sorun fotoğraflarda yok yanlız sadece video da var. O zaman sizin dediğiniz göre yüksek çözünürlükte çeken bütün telefonlarda gönderdiğimizde bu bozukluk olması gerekiyor. Mi8 düşük çözünürlükte çekiyo olması gerek o zaman ama mi8 kaltesi de gayet iyiydi

Hocam saten WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflarda çözünürlük düşüyor fakat bakıldığı zaman çok bir kayıp olmadığı anlaşılsa da o belgeyi yazıcıdan yazdırıldığı zaman okunmayacak şekilde çıkıyor. Ben sadece hiçbir kayıp yaşamadan nasıl göndereceğinizi söyledim .

Oyla:

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
Sorun bende de var çözümü nedir. Mi 8 Lite

Oyla:

rigobertsong

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Whatsappın kendi kamerasında optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum video ilk başladığı an özellikle çok düşük oluyor kalite o yüzden video göndereceksem kendi kamera uygulamasından çekip atmayı tercih ediyorum. Mi 9 Lite bu arada telefon.

Oyla:

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
Whatsappın kendi kamerasında optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum video ilk başladığı an özellikle çok düşük oluyor kalite o yüzden video göndereceksem kendi kamera uygulamasından çekip atmayı tercih ediyorum. Mi 9 Lite bu arada telefon.
Google kamera kullanıyor musunuz?

Oyla:

rigobertsong

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Belki de whatsappa gelen bi güncellemeyle sıkıntı oluşmuştur. Zaten asla ios kadar optimize etmiyorlar hiçbir uygulamayı çok sinir bozucu...

Oyla:
Üst Alt