Soru mi9 se kamera

y4vuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi9 se
Konular
13
beyler 3 adet kamera var ve 48mp modu var benim anlamadığım hangi kamerası 48 mp
fotoğraf modunda ortaki kamera çekiyo, 48 mp modunda gene ortadaki kamera çekiyo

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam kamera 48 mp değil, yazılımla 12 mp kamerayı 48 mp gibi görüyor. yapay zeka yada yazılım ne derseniz, 48 mp modunda yazılım her 2 pixel'in yanına aynı renk pixeller ekliyor, aynı renk pixel'leri grupluyor ve fotoğrafı 48! mp olarak kaydediyor.

Oyla:

rone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Mi 9 se
Konular
8
beyler 3 adet kamera var ve 48mp modu var benim anlamadığım hangi kamerası 48 mp
fotoğraf modunda ortaki kamera çekiyo, 48 mp modunda gene ortadaki kamera çekiyo
Ortadaki kamera 48mp çözünürlüğe sahiptir. 48mp modunu seçerseniz, 48mp'lik fotoğraflar çeker. Seçmezseniz, 4 pikseli birleştirip 12mp'lik fotoğraf çeker. Yani aslında var olan, akdrhmz üyemizin dediğinin tam tersidir. Bol ışıkta 0.8um genişliğindeki pikseller kullanıcıya daha fazla detay elde etme imkanı sağlarken, düşük ışıkta, 4 adet pikselden alınan bilgiler yazılımla birleştirilip (bir nevi 1.6um genişliğinde pikseller oluşturulup), kameranın düşük ışık performansı artırılır.

Oyla:

Tony_Montana61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
mi9 pro
Konular
0