Çözüldü Mi9 SE ekrana 1.200 vermeli miyim

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Arkadaşlar merhaba. Mi9 SE telefonumun ekranını bozmuştum çok pahalı olduğu için yaptıramadım. 6 aydır filan yatıyor. O zamanlar 800-900 liraydı şimdi 1.200 olmuş. Şuan kullandığım telefon berbat olduğu için mecbur bu parayı vereceğim.

Tereddüt ettiğim nokta ise eskiden kullanırken telefon çok güzeldi. Çok hızlıydı, fotoğraf kalitesi güzeldi, hiç kasma yapmazdı. Ekranı yaptırdıktan sonra aynı şekilde devam eder değil mi? 6 aydır yattığı için ne değişti ne oldu bilgim yok facepalm~~

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Root atıp gcam yükledim harika fotoğraf çekiyorum ama 1200 vermek yerine kaçak alabilirsin yada ikinci el ya

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root atıp gcam yükledim harika fotoğraf çekiyorum ama 1200 vermek yerine kaçak alabilirsin yada ikinci el ya

Yan sanayisi var 850 diyorlar. O da pahalı. 300 daha koyar orijinal alırım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çıkma olmadıktan sonra alacağınız ekran muadil olur. Tavsiye etmem....

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Bence değer sonuçta eski bir cihaz değil daha uzun süre güncelleme alabilecek bir model. Tek düşünmeniz gereken ekran gerçekten orijinal mi?

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Çıkma olmadıktan sonra alacağınız ekran muadil olur. Tavsiye etmem....

Orijinal dediler inşallah orijinaldir :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence değer sonuçta eski bir cihaz değil daha uzun süre güncelleme alabilecek bir model. Tek düşünmeniz gereken ekran gerçekten orijinal mi?

Kötü bir yere yaptırmıyorum. GSM iletişim belki duymuşsunuzdur Youtube'a filan tamir videosu atıyorlar. Buraya yaptıracağım. 6 ayda garanti veriyorlar.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Orijinal dediler inşallah orijinaldir :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü bir yere yaptırmıyorum. GSM iletişim belki duymuşsunuzdur Youtube'a filan tamir videosu atıyorlar. Buraya yaptıracağım. 6 ayda garanti veriyorlar.
Hocam bahsettiğiniz kanalı biliyorum arada bakarım hoşuma gidiyor öyle tamir videoları falan. Güzel de yapıyorlar ama xiaominin orijinal yedek parca uretmedigini duymuştum yani başka firmalar üretiyor olabilir buna orijinal diyorlardır.

akinfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
32
Hocam bahsettiğiniz kanalı biliyorum arada bakarım hoşuma gidiyor öyle tamir videoları falan. Güzel de yapıyorlar ama xiaominin orijinal yedek parca uretmedigini duymuştum yani başka firmalar üretiyor olabilir buna orijinal diyorlardır.

Öyle bir şey yoktur bence. Garantiye gönderdiğimizde yan sanayi mi takıyorlar yani? Elbet üretiyorlardır orijinal. Fakat işte yaptıracağımız yer orijinal diyor ama ben onun orijinal olduğunu nasıl anlayacağım bilmiyorum. Super amoled yerine oled veya ips filan da takıyorlarmış |(

emirklyc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMIR
Cihazım
MI5
Konular
2
merhabalar, aynı sorun bende de oldu. ekranım kırıldı. çalışmıyor telefon. 1200 tl istiyorlar. ikinci eli telefonun zaten 2-2,5 bandında. aliexpresste buldum ips, amoled, tft seçenekleri var. 500 tlye kadar düşüyor. ama onlardan almak mantıklı mı acaba?

Üst Alt