Yardım Mi9 se Direkt güncelliyor muyum?

romedon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şafak
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
Merhaba mi 9 se aldım Eu rom var. İçinde sistem gncelleyici var. Direkt indir diyip yükleyebiliyormuyuz ? Yok yükleyemiyorsak eğer nasıl yüklerim detaylı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
sitesinden indirmeye uğraşmak istemiyorsanız ve hata verirse birkaç defa art arda deneyin indiriyor. daha sonra yükle dediğinizde kurtarma modunda yeniden başlatılsın mı diye sorar evet derseniz twrp moduna alıp yüklüyor..
indirme linki;

Oyla:

romedon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şafak
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitesinden indirmeye uğraşmak istemiyorsanız ve hata verirse birkaç defa art arda deneyin indiriyor. daha sonra yükle dediğinizde kurtarma modunda yeniden başlatılsın mı diye sorar evet derseniz twrp moduna alıp yüklüyor..
indirme linki;
Otomatik yapıyor yani bişeyle uğraşmıyorum? Kendim twrp alıp manuel yüklemiyorum yani? Sitesinden indirirsem eğeraçdemem yeterlimi oluyor şu videodaki gibi?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
aynen kendisi twrp ye alır. almasada sorun değil dosyayı indir. Cihazı kapat. güç+ses artırma tuşlarına basılı tut. mi logosu gelince ses tuşunu bırak twrp ekranı gelir. install'e tıkla ve indirdiğin dosyayı gösterip confirm to flash sürgüsünü sağa çek işlem tamamlanır. Cihaz biraz geç açılır panik yapma..

Oyla:

romedon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şafak
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen kendisi twrp ye alır. almasada sorun değil dosyayı indir. Cihazı kapat. güç+ses artırma tuşlarına basılı tut. mi logosu gelince ses tuşunu bırak twrp ekranı gelir. install'e tıkla ve indirdiğin dosyayı gösterip confirm to flash sürgüsünü sağa çek işlem tamamlanır. Cihaz biraz geç açılır panik yapma..
çok eteşekkürler akşam bunu deneyeceğim

Oyla:

Sasae

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi Note 5 pr
Konular
12
IMEI uçma riski var mı bu işlemde, aldığım kişi güncelleme yapma IMEI uçar dedi eu rom 10.3.1 kurulu şu anda

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
IMEI uçma riski var mı bu işlemde, aldığım kişi güncelleme yapma IMEI uçar dedi eu rom 10.3.1 kurulu şu anda

Mi9 se de orjinal recovery den sıfırlama yaparsan imei siliniyor. harici silinmez. Ama twrp backup bölümünden efs dosyanızın yedeğini alırsanız. sorun olsa bile yüklersiniz imeiler gelir..

Oyla:

Sasae

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi Note 5 pr
Konular
12
Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım bu yüzden çekiniyorum, 10.3.1 ile 10.3.3 arasında pek bir fark yoksa riske girmekte istemiyorum açıkçası

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım bu yüzden çekiniyorum, 10.3.1 ile 10.3.3 arasında pek bir fark yoksa riske girmekte istemiyorum açıkçası

tercih size kalmış global roma dönüp orjinal recovery den sıfırlama yapmazsanız sorun yok. ama güncelleme yapsanız a yapmasanız da efs dosyanızın yedeğini almanızı öneririm..

Oyla:
Üst Alt