- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 7
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- EU V12.0.5.0
- Telefon Modeli
- MI 9
- Bootloader Kilidi
- Açık
Bugün viper4anroid'e bir güncelleme geldiğini gördüm ve yüklemek istedim.Güncelledim vesaire aktif olmadı,neyse uğraştım falan olmadı yüklendim biraz telefona.Yeniden başlatmak gerekiyor vesaire. Buraya kadar pek bir sıkıntı yok.Sonra telefon yeniden başlattığımda MIUI renkli açılış ekranı alanın'da loop olmaya başladı.
MIUI yazısından sonra açılsa da ekran soluk beyaz ve ayarlar'a uygulamalara giriş yapılmıyor.
Zaten o arada uğraşırken tel kendini yeniden başlatıyor... 2 defa uygulamaları kurup format attım,üçüncüye yaşıyorum sorunu. Nasıl çözeceğim, yedeğim var ne yapabilirim kafam yandı gece gece. Saatlerdir uğraşıyorum...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Formatlayıp sıkıntısız kullandığım aynı eu rom'u bir daha kurdum.Uygulamaları falan kurdum.Sıkıntı yok,ta ki birdaha ki yeniden başlatana kadar.MIUI yazısından sonra açılsa da ekran soluk beyaz ve ayarlar'a uygulamalara giriş yapılmıyor.
Zaten o arada uğraşırken tel kendini yeniden başlatıyor... 2 defa uygulamaları kurup format attım,üçüncüye yaşıyorum sorunu. Nasıl çözeceğim, yedeğim var ne yapabilirim kafam yandı gece gece. Saatlerdir uğraşıyorum...