Soru Mi9 Lite Sar Değeri

kurt55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Merhaba mi9 lite kullanıcıları
Bu cihazı yeni satın aldım çok beğeniyorum fakat sar değeri beni korkutuyor bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum çift sim kullanmıyorum bu nedenle belirtilen sar değerleri yarı yarıya düşer mi detaylı bir açıklama yapabilir misiniz? teşekkür ederim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu cihazı yeni satın aldım çok beğeniyorum fakat sar değeri beni korkutuyor bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum çift sim kullanmıyorum bu nedenle belirtilen sar değerleri yarı yarıya düşer mi detaylı bir açıklama yapabilir misiniz? teşekkür ederim.
Hocam size zarar verebilecek düzeyde olsaydı telefon satışa çıkmazdı. Korkmanıza gerek yok

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hocam madem bu kadar korkuyorsun Sar değerinden, konuyu Telefonu almadan açsaydın ya. Sen telefonu almışsın iş işten geçmiş. Ama için rahatlicaksa söylim Sar değeri gayet normal korkulacak bir şey yok :)

Oyla:

kurt55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı telefonlarda *#07# koduyla öğrenebiliyorsunuz sar değerini ama mi 9 lite da yemiyor

Oyla:
Üst Alt