Garanti dışı kaldığı için pek fazla sıcak bakmıyorum. Cihazı satın aldım da fastboot ekranındaydı miui 11 android 10 kurdum relock işlemini de yaparsam kafam rahat olacakRelock yapma nedeniniz nedir?
Garanti dışı kaldığı için pek fazla sıcak bakmıyorum. Cihazı satın aldım da fastbook ekranındaydı miui 11 android 10 kurdum relock işlemini de yaparsam kafam rahat olacak
teşekkür ederim. deniyorumRehber - Bootloader Kilidi Kapatma Rehberi
Çok sorulan sorulardan biriside Bootloader Kilidini nasıl kapatabilirim sorusu :) Önemli Not ● Çin üretimli cihaza Global rom yükleyip Bootloader Kilidinizi kapatırsanız cihaz brick olacaktır. ● Cihazınızın Global versiyon olduğundan emin olunuz. ● Bu konu ile kontrol edebilirsiniz...forum.miuiturkiye.net
Hocam brick olma riski var şimdiden söyleyeyimteşekkür ederim. deniyorum
Global olduğundan emin iseniz Global rom yüklerken yaparsanız sıkıntı olmuyorglobal versiyon olduğundan emin olduğumuz halde bu risk var mı
Garanti dışı kaldığı için pek fazla sıcak bakmıyorum. Cihazı satın aldım da fastboot ekranındaydı miui 11 android 10 kurdum relock işlemini de yaparsam kafam rahat olacak
Servis isterse bootloader kilidi izi açığınizi görebilir ve garanti dışı bırakabilir. Garanti için yapacaksanız bence yapmayınGaranti dışı kaldığı için pek fazla sıcak bakmıyorum. Cihazı satın aldım da fastboot ekranındaydı miui 11 android 10 kurdum relock işlemini de yaparsam kafam rahat olacak