Yardım Mi9 Hiç bir şekilde açılmıyor

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 12
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Açık
Lanthanum System Toolbox uygulamasından ekran Hz'ini değiştirmek için bir dosya flashladım ve telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor.Twrp de açılmıyor,fastboot moduna'da girilmiyor.Ne yapmam gerekir,nasıl çözülür bu az çok anlıyorum ama içini açmadan çözülebilecek bir durum mu? Yazılımsal bir sıkıntı değil mi sonuçta?

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bilgisayarda aygıt yöneticisinde port veriyormu cihazınız?

Oyla:

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21

Lanthanum System Toolbox uygulamasından ekran Hz'ini değiştirmek için bir dosya flashladım ve telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor.Twrp de açılmıyor,fastboot moduna'da girilmiyor.Ne yapmam gerekir,nasıl çözülür bu az çok anlıyorum ama içini açmadan çözülebilecek bir durum mu? Yazılımsal bir sıkıntı değil mi sonuçta?​

Edl modda rom atmalısın onuda senin yapabileceğini sanmıyorum uzaktan destek al veya bir telefoncuya git

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

İsmail berat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Berat
Cihazım
Xıaomi mi 9
Konular
88
bir şarza takın belkibitmiştir ama büyük ihtimalle hard brick oldu geçmiş olsun kardeş :(
keşke bilmediğin şeye girişmeseydim

Oyla:

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarda aygıt yöneticisinde port veriyormu cihazınız?
hocam tam anlayamadım,biraz daha açar mısınız? Aygıt yöneticisinde ABD Interface gibisinden yazmıyor yani aygıt yöneticisinde gözükmüyor onu sorduysanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edl modda rom atmalısın onuda senin yapabileceğini sanmıyorum uzaktan destek al veya bir telefoncuya git

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telefonu açamam istesem de... edl modda rom atarsak veriler silinecek mi twrp açılsa yeterli benim için. veya fastboot.Rom atmaya gerek var mı hocam? orijinal dosyayı flashladığımda sorun çözülür gibime geliyor ama sorun da twrp ya da fastboot açılmamasında.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihazı bilgisayara bağladığınız zaman aygıt yöneticisinde qualcomm port veriyor mu?

Oyla:

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
cihazı bilgisayara bağladığınız zaman aygıt yöneticisinde qualcomm port veriyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yok hocam,vermiyor...tek çözüm içini açıp edl mode'dan mı halletmek sanırım şu an,öyle mi? :(

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yok hocam,vermiyor...tek çözüm içini açıp edl mode'dan mı halletmek sanırım şu an,öyle mi? :(
Arka kapak açılıp EDL ye alınması gerekiyor. ama şu aşamada da açılmayan cihazın port vermesi gerekiyor. Özel mesaj ile ulaşırsanız yardımcı olurum.

Oyla:

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Arka kapak açılıp EDL ye alınması gerekiyor. ama şu aşamada da açılmayan cihazın port vermesi gerekiyor. Özel mesaj ile ulaşırsanız yardımcı olurum.
açacak parçam olsa deneyebilirdim aslında,işimiz telefoncuya kaldı hocam. Tek aklımda kalan soru, edl mode ile başlatıp sıfırdan rom mu kurmamız gerek? Her şey silinecek rom attıktan sonra ya da sadece rom atacağız, nasıl olacak hocam? Sadece twrp'den orijinal dosyayı flashlasak ne olur sizce?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
açacak parçam olsa deneyebilirdim aslında,işimiz telefoncuya kaldı hocam. Tek aklımda kalan soru, edl mode ile başlatıp sıfırdan rom mu kurmamız gerek? Her şey silinecek rom attıktan sonra ya da sadece rom atacağız, nasıl olacak hocam? Sadece twrp'den orijinal dosyayı flashlasak ne olur sizce?
hocam cihazda twrp mi kalmış :) siz dosyaları geçin cihazın açılıp açılmamasının kaygısına düşün bence. o cihaz artık sıfırlanmadan açılmaz. ayrıca EDL den de yetkisiz yazılım yükleyemezsiniz kendiniz.

Oyla:
Üst Alt