Yardım Mi9 Galaxy Watch eslesme problemi

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Selam arkadaslar daha once Iphone da problemsiz kullandigim Samsung Galaxy Watch Mi9 ile uyumsuz ve Google Playden uygulamasini dahi indiremiyorum. Apk. dosyasini kendim indirdim kurdum ancak aplikasyon araciligiyla ne uygulama ne saat arayuzu yukleniyor hatta saat uzerinden dahi yuklenemiyor. Bu Bose soundsport kulakligimdan sonra yasadigim ikici problem ve gercekten can sikici bir durum acaba buna cozum uretebilen var mi ? Farkli ROM vs. problemi cozer mi ?

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz Cin den alinda ama flash ile Global Official rom yuklendi acaba EEA Rom yuklesem degisen birsey olur mu?

Oyla:

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Galaxy Watch elimde olmadığı için deneyemiyorum fakat EEA rom direk avrupa romu diye biliyorum benin telefon kutudan EEA versiyon olarak çıktı çok memnunum ( for now ) isterseniz EEA rom ile bir deneme yapın fakat dikkatli olmanızı tavsiye ederim rom değişip geri dönücem diye cihazları brick olan vakalar ile çok karşılatı bu forum.

Oyla:

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Selam arkadaslar daha once Iphone da problemsiz kullandigim Samsung Galaxy Watch Mi9 ile uyumsuz ve Google Playden uygulamasini dahi indiremiyorum. Apk. dosyasini kendim indirdim kurdum ancak aplikasyon araciligiyla ne uygulama ne saat arayuzu yukleniyor hatta saat uzerinden dahi yuklenemiyor. Bu Bose soundsport kulakligimdan sonra yasadigim ikici problem ve gercekten can sikici bir durum acaba buna cozum uretebilen var mi ? Farkli ROM vs. problemi cozer mi ?
Kulaklik ve speaker ile bluoetooth kullaniminda bende bir sikinti olmadi hocam fakat saat konusunu bilemiyorum.
Samsung cihazlarda magisk modulu ile bazi durumlari gormezden getirip saati baglayabiliryorduk.Xda da bunun ustune bir arastirma yapin derim.Vardir bir cozumu mutlaka

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Sanirim bende ki urunlere has bir uyusmazligi var cihazin ben de cozemedim zaten Google Play de Samsung Wearable uygulamasi yok ! Apk. yi kursam bile sonradan hata veriyor ve cihaza hic bir sekilde yeni saat yuzu vs. yuklememe izin vermiyor.

Oyla:

viserion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Viserion
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
mazluMerve den alıntı:

"Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Başka bir telefon kurulum yapınca çözdüm. Google playden 3 uygulama indirmemiz lazım.
1) Galaxy Wearable (Samsung gear)
2) Gear S Plugin
3) Samsung Accessory Service
Bunları indirim tekrar kurulum sağladığınızda sorun çözülüyor."

Mi8 ile Gear 3 eşleştirmeyi bu şekilde başarmıştım ancak o sıralar bu üç uygulama play storedan indirilebiliyordu. Tavsiyem güvenilir bir kaynaktan uygulamaları bulup indirmeniz. Umarım sorunu çözer.

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
mazluMerve den alıntı:

"Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Başka bir telefon kurulum yapınca çözdüm. Google playden 3 uygulama indirmemiz lazım.
1) Galaxy Wearable (Samsung gear)
2) Gear S Plugin
3) Samsung Accessory Service
Bunları indirim tekrar kurulum sağladığınızda sorun çözülüyor."

Mi8 ile Gear 3 eşleştirmeyi bu şekilde başarmıştım ancak o sıralar bu üç uygulama play storedan indirilebiliyordu. Tavsiyem güvenilir bir kaynaktan uygulamaları bulup indirmeniz. Umarım sorunu çözer.

Tesekkurler , Dediginiz gibi apk. leri indirip kurdum ama sadece telefonu esliyebiliyorsunuz tema duzenlemek yeni birseyler indirmek mumkun olmuyor.
sanirim Samsung ve Xiaomi arasinda bir anlasmazlik var Mi Band satmak icin gelistirdikleri bir strateji mi bilemedim ama 500USD verip aldigim telefonun beni boyle ugrastirmasi can sikici. Keske 400USd daha verip Galaxy S10+ alsaydim. Maalesef demem o ki bu satin almadan pismanim.

Oyla:

viserion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Viserion
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Miroom kurulu Mi8de işe yaramıştı. Yeni aldığınız telefonda böyle bir sorun yaşamanız cidden can sıkıcı. Üzgünüm, başka çözüm yolu bulamadım.

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Miroom kurulu Mi8de işe yaramıştı. Yeni aldığınız telefonda böyle bir sorun yaşamanız cidden can sıkıcı. Üzgünüm, başka çözüm yolu bulamadım.

Tesekkurler dostum , 614TL IMEI kayit ucreti vermemis olsam dakika dusunmem satarim ama gel gor ki pek mumkun durmuyor.

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Merhabalar
Bende Mi9 ve s3 gear sorunsuz çalışıyor, 3 uygulamayı kurdum sonrasında yetkilerden bu uygulamaları auto starta alıp tüm yetkileri verdim. Ne bağlantıda ne de saate yükleme ve güncellemede sorun çıkarmıyor.
Mi9 global orjinal, kilidi kapalı herhangi bir rom değişikliği yapmadım.

Oyla:
Üst Alt