Sohbet Mi9 Fotoğraflarım

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ara ara buluta aktardığım eski albümleri tekrar gözden geçirmeyi ve bunları etrafımla paylaşmayı seviyorum. Forumda da yine daha önce bazı eski telefonumdan ve fotoğraflarımdan örnekler paylaşmıştım. Yine öyle bir içimden geldi artık yadigar mertebesine ulaşmış sayılır diyerekten 5yıllık Mi9'um dan bir kaç kare paylaşmak istedim.

Orijinal çözünürlükler için üzerlerine tıklamanız yeterli.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çekimler gayet güzel hocam :) aradan geçen 5 senede cep telefonu kameraları baya gelişti ama nedense bana hala bazı eski cihazlar şimdiki güncel cihazlara göre çok daha iyi fotoğraf çekiyormuş gibi hissettiriyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Gayet güzel çekimler. Güncel bir amiral gemisi cihazlardan biriyle çekildiğini söyleseniz kimse anlamaz :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekimler gayet güzel hocam :) aradan geçen 5 senede cep telefonu kameraları baya gelişti ama nedense bana hala bazı eski cihazlar şimdiki güncel cihazlara göre çok daha iyi fotoğraf çekiyormuş gibi hissettiriyor.
Teşekkürler hocam. %100 yakınlaştırmada ayrıntı konusunda yetişemeselerde genel olarak bakıldığında halen oldukça iyi çekim yapan eski cihazlar var. Güncel cihazların aslında şuanda en büyük avantajı 3x - 5x telefoto lensleri. Onun haricinde aradaki fark çokta uçurum değil bence.

Gayet güzel çekimler. Güncel bir amiral gemisi cihazlardan biriyle çekildiğini söyleseniz kimse anlamaz :)

Teşekkürler.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Aynen hocam, Eski cihazların kalitesi başka zira.

Üst Alt