Yardım MI9 edl ile rom atıldıktan sonra hızlı şarj özelliği çalışmıyor ve...

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.4.0
Telefon Modeli
Mi 9 (cepheus)
Bootloader Kilidi
Açık
Aynı zamanda adb'de cihazı görürken fastboot'ta görmüyor.Driverlar vs. sıkıntısız.Başka bir xiaomi cihazı görüyor ama Mi9 fastboot modunda pc görmüyor aynı zamanda şarj sorunu da var.Şarja taktıktan 1-2 dk. sonra şöyle bir uyarı mesajı ile karşılaşıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Edl ile rom atmadan önce sıkıntı yoktu yani bu neden kaynaklanır? Başka bir kabloda hızlı şarj çalışıyor benim şarj cihazımda sıkıntı olabilir belki ama Orasını geçtim hiç bir şekilde fastbootta görmüyor asıl bunun için ne yapabiliriz?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Aynı zamanda adb'de cihazı görürken fastboot'ta görmüyor.Driverlar vs. sıkıntısız.Başka bir xiaomi cihazı görüyor ama Mi9 fastboot modunda pc görmüyor aynı zamanda şarj sorunu da var.Şarja taktıktan 1-2 dk. sonra şöyle bir uyarı mesajı ile karşılaşıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Edl ile rom atmadan önce sıkıntı yoktu yani bu neden kaynaklanır? Başka bir kabloda hızlı şarj çalışıyor benim şarj cihazımda sıkıntı olabilir belki ama Orasını geçtim hiç bir şekilde fastbootta görmüyor asıl bunun için ne yapabiliriz?
Ya şu Rap olayı kırmızı çizgilerimden biri tam da adamına denk geldik ya :D :D.Eğer ki şarj aletini başka cihazda denediyseniz ve onda çalıştı ise fastboota geçip rom atabilirsiniz.Görmüyorsa da önce bağlayın,sonra aygıt yöneticisini açın.Eğer ünlem işareti varsa bağlanan cihazda driver kurulumu yapmak gerekir.

Oyla:
Üst Alt