Yardım Mi9 Android bildirim sorunu

Bizz4ever

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
7
Sürekli kapatmama rağmen bu bildirim geliyor. Kurulumu bitire tıklayınca bir şey olmuyor. Kaydırarak bildirimi sildikt3nnbir süre sonra tekrar geliyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Sürekli kapatmama rağmen bu bildirim geliyor. Kurulumu bitire tıklayınca bir şey olmuyor. Kaydırarak bildirimi sildikt3nnbir süre sonra tekrar geliyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bildirimin üzerine basılı tutun, bildirim ayarlarına tıklayın ve bildirimleri kapatın hocam.
Bu bildirim bende geldiğinde ve tıkladığımda uygulamaları güncellememi istemişti.

Oyla:

ali saygili055

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Mi 9 telefon kullaniyorum sıkı bir mi hayraniyim ancak bu guncellemelerden sonra twitter ,skype whatsap bildirim zil sesi grlmiyor bu yuzden telefondan sogudum bir ust modele gececektim ama sanirim baska marka alacam ,internetteki tum yontemleri denedim olmuyor koca xiomi firmasi aylardir bu sorunu nasil cozmez onuda anlamis degilim.

Oyla:

ali saygili055

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9
Konular
0
Mi 9 telefon kullaniyorum sıkı bir mi hayraniyim ancak bu guncellemelerden sonra twitter ,skype whatsap bildirim zil sesi grlmiyor bu yuzden telefondan sogudum bir ust modele gececektim ama sanirim baska marka alacam ,internetteki tum yontemleri denedim olmuyor koca xiomi firmasi aylardir bu sorunu nasil cozmez onuda anlamis degilim.
Sorunun sebebini buldum ,bildirimleri birinci alanda acazsaniz ikinci alanda acik olsa dahi ses gelmiyor once birinci alanda sesli bildirimleri acipmsonra ikinci alandada acarsaniz sorun cozuluyor

Oyla:

MXKM

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi9
Meslek
Emekli
Konular
6
Sorunun sebebini buldum ,bildirimleri birinci alanda acazsaniz ikinci alanda acik olsa dahi ses gelmiyor once birinci alanda sesli bildirimleri acipmsonra ikinci alandada acarsaniz sorun cozuluyor

Hocam biraz açıklasanız; birinci, ikinci alan nereleri?

Oyla:
Üst Alt