Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar mi 9'un 8/128Gb olan modelini almayi düşünüyorum ama kafami karistiran bir durum var. Duyduğum kadarıyla çin romla beraber geliyormuş ve band 20 sorunu varmış ülkemizde sebeke sorunu olabilirmiş gibi bazı duyumlar aldım çin romu sorun değil global roma cevirebilirizde dedikleri gibi band uyum sorunu varmıdır eger boyle bir sorun varsa one plus 6T 8/128 olani tavsiye edermisiniz ?
Arkadaslar mi 9'un 8/128Gb olan modelini almayi düşünüyorum ama kafami karistiran bir durum var. Duyduğum kadarıyla çin romla beraber geliyormuş ve band 20 sorunu varmış ülkemizde sebeke sorunu olabilirmiş gibi bazı duyumlar aldım çin romu sorun değil global roma cevirebilirizde dedikleri gibi band uyum sorunu varmıdır eger boyle bir sorun varsa one plus 6T 8/128 olani tavsiye edermisiniz ?
Alacaginiz telefon için öncelikle hayirli olsun.
Band20 sorunu ile karşılaşmak istemiyorsanız eğer global olan versiyonunu almanızi tavsiye ederim.
6gb ram yeterli olur bence.
Mi5 kullanıyorum ilk ciktigindan beri artık değişme zamanı geldi sarj süresi vs iyice ömrü bitti almışken en iyisini alayım demiştim de ondan sizlere sorayım dedim böyle bir şey varmıdır diye
Hocam kırsal yerlerde yaşıyorsan eğer band 20 sorunu yaşarsın ama şehir merkezi ya da merkeze yakınsan böyle sorunlar yaşamazsın. Çokta mühim değil hocam. En azından benim açımdan öyle. Hem global 6gb ile 8gb arasında fiyat farkı fazla yok, almışken 8gb modelini al derim.
Hocam bende almışken 8 gb olanı alayım dedim ama şöyle birşey var ben Düzce merkezde yasiyorum mi 5 var bende balkonda 4.5G çekerken evin içine girince 3G ye düşüyor Vodafone kullaniyorum o yüzden biraz tereddüt ediyorum Turkcell kullaniyor olsam pek problem etmezdim
Epeyde 8/128 modelinin ozelliklerine baktigimda Band 20 görünüyordu ama güvenemedim
Hocam bende almışken 8 gb olanı alayım dedim ama şöyle birşey var ben Düzce merkezde yasiyorum mi 5 var bende balkonda 4.5G çekerken evin içine girince 3G ye düşüyor Vodafone kullaniyorum o yüzden biraz tereddüt ediyorum Turkcell kullaniyor olsam pek problem etmezdim
Epeyde 8/128 modelinin ozelliklerine baktigimda Band 20 görünüyordu ama güvenemedim
Skorpi hocam sevdigim arkadaş sürekli telefon getiriyor diye bende kaşıntılar arttı
Max 3 den sonra mix 3 kullandım kızağın hiç bir esprisi olmadığını ve şarjının çok az gittiğinden dolayı, mate 20 aldım. 4000 mah olmasına rağmen max 3 ile resmen yarışıyor hocam. Ortalama 9,5 saat ekran süresi alıyordum yoğun kullanımda. Ama maalesef ki xiaomi bağımlılığı beni tekrar geri çekti.
Mate 20 bütün isteklerimi karşılıyor halbuki tek ve büyük bir sorun olan arama ses kaydı özelliğinin artık huawei telefonlarda aktif olarak çalışmaması beni üzdü.
Ayrıca rom olayları falan yok denecek derecede.
Telefon bugün elime geçecek inşallah. 8/128 mavi modeli.