Yardım Mi8'de yaşadığım bir kaç sorun

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün önce kapalı kutu mi8 aldım.
İlk 3 gün memnun kaldım fakat şu anda bir kaç can sıkıcı sorun yaşıyorum.
1-ekran parlaklığı otomatik olmasına rağmen ve ilk 3 gün harika çalışmasına rağmen şu anda sapıttı. En karanlık yerde bile parlaklığı gereksiz artırıyor. DÜZENLEME: Otomatik parlaklıktayken seviyeyi düşürdüm. Şu an eski haline döndü.
O seviyeyi referans alarak parlaklığı arttırıyor veya azaltıyormuş.
2- gece müzik dinlerken farkettim ekranın sağ üst kısmında kare şeklinde bir iz var. Bu diğer renklerde belli olmuyorken sadece koyu gri renklerde belli oluyor.

Daha 1 hafta bile olmadı. Hevesim geri tepti. Android'de aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• SAVE_20200721_121247.jpg
    SAVE_20200721_121247.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 106

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam nereden aldınız bilmiyorum ama 15 gün içinde direkt iade hakkınız var normalde garantili aldıysanız. Aldığınız yere götürün isterseniz durumu gösterin. Ekran görüntüsünde ekran sorunu maalesef görünmez. Başka bi cihazla çekip atın bakalım isterseniz.

Oyla:

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nereden aldınız bilmiyorum ama 15 gün içinde direkt iade hakkınız var normalde garantili aldıysanız. Aldığınız yere götürün isterseniz durumu gösterin. Ekran görüntüsünde ekran sorunu maalesef görünmez. Başka bi cihazla çekip atın bakalım isterseniz.
Haklısınız hocam fotoğrafta anca bu kadar belli edebildim. Kare şeklinde görünüyor. Yazılımsal mı donanımsal mı yoksa kronik mi çözemedim.

Ekli dosyalar

• IMG_20200721_123722.jpg
    IMG_20200721_123722.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 99
Oyla:

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bu ekran parlaklık olayını tam çözemedim. Mesela otomatik parlaklığı açıyorum, yarıdan daha fazla oluyor. Sonra kısıyorum. Işıklı ortamda kendini ona göre ayarlıyor. Buraya kadar her şey iyi. Fakat mesela parlaklığı elle yükselttiğimde, otomatik parlaklığı kapatıp açınca yine gereksiz yere parlaklığı artıyor. Elle düşürmek zorunda kalıyorum. Eskiden aynı işlemi yapınca parlaklığı baya düşüyor, kendini ona göre ayarlıyordu. Bunu nasıl düzeltebilirim? Format mı atmalıyım?

Oyla:

Redrinqman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
WhatsApp da yan cevirdiginizde bildirim çubuğu sol üstte sola doğru taşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazi simgeler örneğin ziraat ve iş bankasının simglereri kucuk kaliyor ust ve alt kisimlarinda beyazlik var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karanlik modda iken sistem uygulamaları guncelleyici kismi hâlen beyaz temada duruyor

Oyla:
Üst Alt