Soru Mi8 Yüz Tanıma Hatası

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar öncelikle yaşadığım sorunla ilgili forumda bir konu var mı aradım ama bulamadım eğer konu önceden açıldıysa kusura bakmayın. Sorunuma gelecek olursak telefonu 20 gündür kullanıyorum ve çin romuyla kullanıyordum herkes gibi ancak yüz tanıma seçeneğini seçtiğimde ne kadar ışıklı ortamda da olsam 'sizi tanıyamadım' diye uyarı geliyordu. Şimdi global rom a geçtim ve herkes gibi bölgeyi farklı yer olarak belirledim yüz tanıma kilidi özelliği aktif oldu ancak hala 'sizi tanıyamadım' hatası alıyorum. Bu sorunun sebebi nedir ne yapmak gerekir? Herkese teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba arkadaşlar öncelikle yaşadığım sorunla ilgili forumda bir konu var mı aradım ama bulamadım eğer konu önceden açıldıysa kusura bakmayın. Sorunuma gelecek olursak telefonu 20 gündür kullanıyorum ve çin romuyla kullanıyordum herkes gibi ancak yüz tanıma seçeneğini seçtiğimde ne kadar ışıklı ortamda da olsam 'sizi tanıyamadım' diye uyarı geliyordu. Şimdi global rom a geçtim ve herkes gibi bölgeyi farklı yer olarak belirledim yüz tanıma kilidi özelliği aktif oldu ancak hala 'sizi tanıyamadım' hatası alıyorum. Bu sorunun sebebi nedir ne yapmak gerekir? Herkese teşekkür ederim.

Geçiş yaparken temiz kurulum yapmış olmanız gerekli... Dolayısıyla iki seçenek kalıyor ya cihazınızda donanımsal bir problem var ya da siz yüzünüzü tanıtırken bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.

Oyla:

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi tool ile yükledim romu dediğiniz gibi iki seçenek var kötü olanı düşünmek yerine tam olarak nasıl yapicam onu söyler misiniz?

Oyla:
Üst Alt