Yardım Mİ8 Telefon Şarj Olmuyor

ophthalmicus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lütfü
Cihazım
Mi8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mİ8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba bugün öğle saatlerinde cep yüksekliğinden telefonu yere düşürdüm. Öncelikle hattı okumadı çıkar tak yapınca düzeldi. Ardından şarjım azdı, şarja taktım ancak telefon şarj almamaya başladı. Sokette gözle görülen herhangi bir sıkıntı yok. Önce başka prizleri denedim, laptopta denedim olmuyor, soketi temizledim yine fayda etmedi. Şarjım yüzde10 olduğu için reboot atacaktım ancak şarjdan ötürü atamadım. Bu arada laptopa bağladığımda da görmüyor. Ben reboot atınca düzeleceğini düşünüyorum çünkü daha önce de telefon ekranında bir sararma olmuştu garantiye yolladığımda(delte servis) ekran değişmeli diyip benden 1200 tl para istemişlerdi. Ardından telefonu geri alıp hard resetlediğimde sorun çözülmüştü ve 8 aydır da bir problemi yoktu. Garantisi devam etmekte ancak garantiye de vermek istemiyorum çünkü kullanıcı hatası diyip 10 kat para isteyip bir de telefona 21gün el koymuş oluyorlar. Tek çözüm bir telefoncuda soket değişimi midir acaba? Bir de telefon kapalıyken şarja takınca sürekli mi ekranı geliyor pili gösteriyor tekrar kapanıyor sürekli devam ediyor böyle. Yani sanki kabloyu tanıyor fakat gücü iletemiyor.

Üst Alt