Yardım Mi8 Sorunlu Bir Cihaz mi?

darkness_age

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 15 Ul
Meslek
Akademisyen
Konular
5
Merhabalar. haftasonu mi8 aldım. aldıktan sonra da forumda yogun olarak geziniyorum. dikkatimi mi8 ile ilgili açılan bir sürü sorunlu başlık çekti. hepsini tek tek inceleme fırsatım olmadı tabi ama neden bu kadar sorun olduğunu anlamadım ve biraz kafam karıştı. normalde poco alacaktım. o nedenle biraz da poco nun sayfasına bakayım o da mı öyle dedim ama yok. poco ile ilgili bu kadar sorun yaşayan yok.

dostlar kısaca mi8 sorunlu bir cihaz mi? daha doğrusu sorun çıkarmaya gebe bir cihaz mi? siparisi iptal etsem mi diye düşünüyorum.

ben mini aldığımda neye hazırlıklı olmalıyım.

lütfen bu konuda değerli görüşlerinizi paylaşın benimle

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Piyasa daha fazla mi8 kullanıcısı var ve böyle görüp hissetmeniz doğal.. Ben de mi8 kullanıyorum. Kendimi deneyimli kullanıcı olarak adlandırabilirim. Şu an cihazımda Eu Beta yüklü ayrıca magisk ve root da var.. Herhangi bir sıkıntım yok. Pil harcaması da gayet normal ve ayrıca biraz fazla harcasa da dert etmeyenlerdenim..

Oyla:

darkness_age

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 15 Ul
Meslek
Akademisyen
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasa daha fazla mi8 kullanıcısı var ve böyle görüp hissetmeniz doğal.. Ben de mi8 kullanıyorum. Kendimi deneyimli kullanıcı olarak adlandırabilirim. Şu an cihazımda Eu Beta yüklü ayrıca magisk ve root da var.. Herhangi bir sıkıntım yok. Pil harcaması da gayet normal ve ayrıca biraz fazla harcasa da dert etmeyenlerdenim..

ben magisk ve root bilmiyorum. çok anladigim işler değil malesef. ben bundan önce S7 kullandım evet sorunları vardı ama hiç bu tarz işlemler yapmadım. şimdi ben mi8 aldığımda böyle işler ile ugrasmak istemiyorum. Bu nedenle gözüm korkuyor. sırf bu yüzden meizu 16th almadım. peki görüşünüz nedir ben mi8 aldığımda hangi durumlara hazırlıklı olayım. göze alayım?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Mi sürekli kendini yenileyen bir marka ve arada ufak tefek sorunlar çıksa da her cihaz için geçerli değil ve telefon üzerinde istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz rom , mode vs gibi. Ben de Mi8 kullanıyorum ve cihaza yapmadığım kalmadı neredeyse ama halen harika çalışıyor. Şu an Eu Beta romdayım ben de ki orjinal rom da da kullanabilirsiniz cihazım rootlu ve sıkıntısız kullanıyorum.

Oyla:

Rdck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rdck
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Hiç bir sorun yok en son güncelleme ile baya iyi oldu telefon.

Oyla:

darkness_age

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 15 Ul
Meslek
Akademisyen
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi sürekli kendini yenileyen bir marka ve arada ufak tefek sorunlar çıksa da her cihaz için geçerli değil ve telefon üzerinde istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz rom , mode vs gibi. Ben de Mi8 kullanıyorum ve cihaza yapmadığım kalmadı neredeyse ama halen harika çalışıyor. Şu an Eu Beta romdayım ben de ki orjinal rom da da kullanabilirsiniz cihazım rootlu ve sıkıntısız kullanıyorum.

Ben tüm bunları bilmiyorum. Ben alıp kullanıcam. Eğer root vs yapamazsam bu telefonu hakkıyla kullanamam mı? Bunu merak ediyorum

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Ben tüm bunları bilmiyorum. Ben alıp kullanıcam. Eğer root vs yapamazsam bu telefonu hakkıyla kullanamam mı? Bunu merak ediyorum
Ufak bir özet ile durumu izah edeyim hocam.

Cihaz elinize geçtiğinde içerisinde kendiliğinden Stabil Sürüm olacak. Yani yeni güncellemeleri , güncelleme en son halini ( En stabil , en optimize , en sorunsuz ) aldıktan sonra cihazınıza sunulan sürüm.
Bu durumda iken cihazınızı rahatlıkla ve de memnuniyetle kullanabilirsiniz.
Yani yeni ROM kurmak gibi bir zaruri durum ortada yok.

Bazı güncellemeler ile yeni ve de güzel özellikler bizlere sunulurken birkaç ufak sorunu da beraberinde getirebiliyor. Ancak bu sorunlar gelecek güncelleştirmeler ile çözüme kavuşuyor.

Kimi kullanıcılar yukarıda anlattığım sebepten , Kimi kullanıcılar değişiklik arayışından , kimi kullanıcılar ise daha iyi performans ve daha fazla özelleştirme imkânı arayışından dolayı cihazına Yeni ROM lar kurma yoluna yöneliyor.

Sizde cihaz elinize geçtikten sonra belirli bir süre mevcut Stabil sürüm ile cihazınızı kullanın ve kendi kriterlerinize göre değerlendirme yapın.
Eğer sizde yukarıdaki kullanıcılar gibi düşünür iseniz cihazınıza yeni ROM lar kurabilirsiniz.

Fakat gözünüzün korkmasına hiç gerek yok.
Forumumuzda 'Herkesin anlayabileceği bir şekilde' hazırlanan Rehberlerimiz sayesinde çok kolay bir şekilde cihazınızda dilediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Şimdiden Telefonunuz hayırlı olsun hocam .
Güzel günlerde sorunsuz ve de uzun ömürlü bir şekilde kullanmanız dileği ile ... :)

Son düzenleme:
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Kullanabilirsiniz hocam endişeniz olmasın. Zaten arkadaşımız gayet güzel açıklamış. Telefonunuzu güle güle kullanın şimdiden.

Oyla:
Üst Alt