Soru Mi8 SE Video Performansından Memnun Musunuz?

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Merhaba.
Mi8 alacaktım fakat bazı durumlar nedeniyle Mi8 SE almaya karar verdim. Video çekimlerinde OIS olmaması kafamı karıştırıyor. Bu nedenle video çekimlerinin üzeceğini düşünüyorum.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Açıkçası gcam daha iyi bence hem fotoğraf hemde video kaydı bence.google play de artık yayınlasalarda indirsek rootsuz ve sağlıklı bir şekilde

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalite önemlidir fakat titrek 1080P yerine sabit 480P daha iyidir bana göreangel~~ Yeri gelince hatıra amaçlı çekilen videoların şakır şakır oynamasını istemem açıkçası:|

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Kalite önemlidir fakat titrek 1080P yerine sabit 480P daha iyidir bana göreangel~~ Yeri gelince hatıra amaçlı çekilen videoların şakır şakır oynamasını istemem açıkçası:|

En güzeli bazı durumları hallettıkten sonra Mi8 alın hem içiniz rahat olur hem kafanız :)

Oyla:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemekte fayda var :)

Oyla:

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Bekleyin Mi 8 alın.Ois'in yokluğunu Gm5 plusta bile bu kadar hissetmemiştim.Gerçekten videoda kötü bir telefon.Ah ois ah.Keşke koysalardı da 50 dolar fazla verseydik.Şunu anladım bundan sonraki hayatımda EİSli bir telefon kullanmayacağım.SE çok üzdü beni.Gm5 Plustaki Eis'i özlüyorum diyebilirim.

Bu arada Gcamde video daha iyi demiş bir arkadaş ben katılmıyorum videoda çok problemli gcam.Odaklanmıyor.Sürekli flulaşıp duruyor odaklayamıyor.Ama evet fotoğrafta Gcam çok iyi.Özellikle ön kamera portrede

Oyla:

fatix2000

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Fatih
Cihazım
Mi A2
Konular
0
Açıkçası gcam daha iyi bence hem fotoğraf hemde video kaydı bence.google play de artık yayınlasalarda indirsek rootsuz ve sağlıklı bir şekilde

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam gcam nasıl yüklediniz yardımcı olabılır mısınız

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bekleyin Mi 8 alın.Ois'in yokluğunu Gm5 plusta bile bu kadar hissetmemiştim.Gerçekten videoda kötü bir telefon.Ah ois ah.Keşke koysalardı da 50 dolar fazla verseydik.Şunu anladım bundan sonraki hayatımda EİSli bir telefon kullanmayacağım.SE çok üzdü beni.Gm5 Plustaki Eis'i özlüyorum diyebilirim.

Bu arada Gcamde video daha iyi demiş bir arkadaş ben katılmıyorum videoda çok problemli gcam.Odaklanmıyor.Sürekli flulaşıp duruyor odaklayamıyor.Ama evet fotoğrafta Gcam çok iyi.Özellikle ön kamera portrede

EIS'in nesinden memnun kalmadınız merak ettim? Redmi Note 5 kullanıyorum 1080p'de EIS baya iyi iş çıkartıyor.

Oyla:

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bende video performansından memnun değilim. Önceki telefonum Op6 idi oisten çok memnunum. Şimdi mi8se de aradığım tek özellik ois. Bu arada Mi8se yı çok sevdim. Ergonomik, hızlı, şık dediğim gibi 1. Ekşisi ois 2. Ekşisi 3.5 mm kulaklık girişi olmamasi

Oyla:
Üst Alt