Soru Mi8 SE Takas

Bk54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi8se
Konular
4
Merhabalar, elimde iphone 6 64gb uzay grisi var. Kutulu faturalı 2 senelik cihaz, garantisi bitti. Pil sağlığı %79, kasa ve ekran temiz.
Sizce sıfır mi8 se ile takas edebilirmiyim ve etmelimiyim. Veya ikinci el satsam ne kadar eder.

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Takas isteyen birisi varsa hiç düşünmeden hemen yap derim.
birincisi sıfır bir yeni nesil cihazın olur.
ikincisi iphone 6 için sanırım önümüzdeki yaz sonu son güncelleme gelecek. sonrasında desteği kesilecek. zaten pil durumunu belirtmişsin.
1500TL Den fazlaya satamazsın elindeki cihazı. garanti bitmiş ve pil pek iyi değil. tam fiyatını öğrenmek istersen letgodan muadil telefonların fiyatlarına bakabilirsin.
ben de iphone 7 32gb vardı garantisi devam ediyordu. 1 yıl kadar vardı garantisi. ben 2500tlye sattım. üstüne para ekleyip mi8 128gb aldım.
şu an gayet sorunsuz çalışıyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar, elimde iphone 6 64gb uzay grisi var. Kutulu faturalı 2 senelik cihaz, garantisi bitti. Pil sağlığı %79, kasa ve ekran temiz.
Sizce sıfır mi8 se ile takas edebilirmiyim ve etmelimiyim. Veya ikinci el satsam ne kadar eder.
Merhabalar cihazınız belirttiğinize göre ömrünün sonuna yaklaşmaya başlamış mi 8 se ise yeni nesil işlemcili yapay zekalı yüz tanımalı amoled ekran teknolojisini kullanan bir akıllı telefon.Takas kabul edileceğini sanmam çünkü xiaomiden genel olarak memnun olmayıp eski model iphoneye kimse geçmez diye düşünüyorum ha eğer öyle bir durum olursa kesinlikle takas yapın.Onun haricinde bana sorarsanız cihazı nakit fiyata satıp 0 mi 8 se almanızı öneririm.

Oyla:

Bk54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi8se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar cihazınız belirttiğinize göre ömrünün sonuna yaklaşmaya başlamış mi 8 se ise yeni nesil işlemcili yapay zekalı yüz tanımalı amoled ekran teknolojisini kullanan bir akıllı telefon.Takas kabul edileceğini sanmam çünkü xiaomiden genel olarak memnun olmayıp eski model iphoneye kimse geçmez diye düşünüyorum ha eğer öyle bir durum olursa kesinlikle takas yapın.Onun haricinde bana sorarsanız cihazı nakit fiyata satıp 0 mi 8 se almanızı öneririm.
Zaten sıfır satan dükkana verip üzerine 100-200 koyup mi8 se almayı düşünüyorum.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Zaten sıfır satan dükkana verip üzerine 100-200 koyup mi8 se almayı düşünüyorum.
Mi 8 se nin rom sıkıntısı hariç sorunsuzdur telefon yakınımda kullanan var sizi üzmez ama yazılımı işi bilmiyorsanız uğraştırabilir

Oyla:

Bk54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi8se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 se nin rom sıkıntısı hariç sorunsuzdur telefon yakınımda kullanan var sizi üzmez ama yazılımı işi bilmiyorsanız uğraştırabilir
Yeni romlar internete eklendiği sürece sıkıntı yok. Takıldığım yerde burdan yardım alırım.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular