Yardım Mi8 se sıfırladım mi unlocked yazısı var sadece açılmıyor

Berattogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Sıfırladım cihazı açılmıyor mi unlocked yaziyor

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Cihazınızın bootloader kilidi açık demektir o. Siz yaptıysanız başarılı bir şekilde açılmış. Telefon açılıyorsa, Fastboot Moda giriyorsa rom kurabilirsiniz

Oyla:

Berattogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot moduna nasi giricem rom atmayida bilmiyorum içinde çok 60gb yakın şey vardı açılması uzun sürüyor olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazınızın bootloader kilidi açık demektir o. Siz yaptıysanız başarılı bir şekilde açılmış. Telefon açılıyorsa, Fastboot Moda giriyorsa rom kurabilirsiniz
Fastboot moduna nasi giricem rom atmayida bilmiyorum içinde çok 60gb yakın şey vardı açılması uzun sürüyor olabilir mi

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Telefonu kapatın, ses kısma ve güç tuşuna aynı anda ekranda fastboot yazısı çıkana kadar basılı tutun. İlk kez yapıyorsanız önce YouTube dan bakın, forumda da rehberler var aslında. Ama YouTube dan izlemek daha faydalı olur

Oyla:

Omerim34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mix 2
Konular
2
Cihaza twrp kurun once. Daha sonra twrp ye girip cihazi pc ye bağlayın. İçindeki 60 GB dediğiniz verileri pc ye kopyalayın. Sonra sıfırlama yapın cihaz açılır

Oyla:

gaib

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emir
Cihazım
xiaomi mi 8 se
Konular
0
Ben de yanlışlıkla telefonumu ayarladan sıfırladım, sonra telefoncuya verdim yapamadılar china versiyonu bi sürüm yükleyebilmişler (miui 11.0.3 / stable (PEBCNXM android 9) ) ama telefonu aldığımda google play falan yükleyemediğim için twrp yükleyip sonra da (mi8se_eu_V11.0.3.0.QEBCNXM_v11-10) romunu attım yüklendikten sonra fastboot penceresinde kaldı. Şimdi twrp de atamıyorum mi flash toools'tan da yazılımı atamıyorum bir yardım edebilir misiniz ?

Oyla:
Üst Alt