Yardım Mi8 se şebeke sorunu

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
Selamünaleyküm
Arkadaşlar aramızda mi8 se kullanıcısı olanlar kullandıkları room larda şebeke ve mobilveride sorun yasamiyanlar paylaşım yaparak yardımcı olabilirler mi rica etsem.
Ben miroom 10.3.2 stabil kullanıyorum ve şebeke sorunu yaşıyorum

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
MIUI miroom 11.0.3.0
Twrp 1227
Kullanıyorum fakat yine yaşıyorum.zayif kaliyo şebeke.sebeke 1-2 çizgiye düştüğü zamanlarda mobil veriyi kullanamıyorum desen yeri var.eu room yükledik fastboot ta kalıyor açılırken
*#*#86583#*#* yapıp volteyi disabled yap. Sonra *#*#4636#*#* yapıp şebeke seçimini global auto yap. Eğer yine yaşarsan, bu sefer şebeke seçimini lte-cdma-umts yap. Ben sorun yaşamıyorum

Oyla:

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
*#*#86583#*#* yapıp volteyi disabled yap. Sonra *#*#4636#*#* yapıp şebeke seçimini global auto yap. Eğer yine yaşarsan, bu sefer şebeke seçimini lte-cdma-umts yap. Ben sorun yaşamıyorum
Yaptım değişen bişey olmadı.acaba ilk aldığım günkü room unu yüklesem.yada yükleyebilirim.cihaz yurtdışı ilk sürüm MIUI 10 8.7.29 beta

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Oyla:

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
Temiz kurulum yaptınız mı?
Eqwt komple format data sonrasinda org hariç digerlerinide temizleyip.yeni room u otg yle hafızaya atıp öyle kurulum yaptık.ama nafile.bi yerde yanlış yapıyoruz sanki diye düşünüyorum.ama eu room yukledigimizde telefonu açarken fastboot ta kalıyor.miroom da kalmıyor açılıyor

Oyla:

Kirmastilix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osmiş
Cihazım
Mi 8 se
Konular
4
Eqwt komple format data sonrasinda org hariç digerlerinide temizleyip.yeni room u otg yle hafızaya atıp öyle kurulum yaptık.ama nafile.bi yerde yanlış yapıyoruz sanki diye düşünüyorum.ama eu room yukledigimizde telefonu açarken fastboot ta kalıyor.miroom da kalmıyor açılıyor
Evet yaptım.format data ve advenced change komple(otg hariç)

Oyla:
Üst Alt