Yardım Mi8 SE Paylaşılan İnternet sorunu

mukocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
MI8SE
Konular
3
Merhaba,
Mi8SE telefonumdan pc me internet paylaşıyorum. Bu internet ile bir çok siteye gireibilirken Google Analytic ve google reklamlarına tıkladığımda sayfaya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Bi tanıdığım telefonun internet güvenlik ayarları olabileceğini söyledi fakat bulamadım. Ne yapabilirim?

mukocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
MI8SE
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda rus romu yüklü bi ilgisi var mıdır bilemedim

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Telefonda rus romu yüklü bi ilgisi var mıdır bilemedim
Muhtemelen Romdandır. Bazı romlarda bu tür hatalar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,
Mi8SE telefonumdan pc me internet paylaşıyorum. Bu internet ile bir çok siteye gireibilirken Google Analytic ve google reklamlarına tıkladığımda sayfaya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Bi tanıdığım telefonun internet güvenlik ayarları olabileceğini söyledi fakat bulamadım. Ne yapabilirim?
Reklamlar vs. Konusunda da ben çok uğraştım.. magisk yükleyip farklı abblocker ekleyince bir nebze düzeliyor fakat o da verimli olmuyor MiRoom kullanıyorsun büyük ihtimalle.
Sadece bunlar değil daha farkına henüz varmadığın farklı sorunlar da var :)
MIUI kullanacaksan Xiaomi Eu rom kullan AOSP kullanacaksan da Offical olarak kusursuz Pixel Experience var.

mukocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
MI8SE
Konular
3
Muhtemelen Romdandır. Bazı romlarda bu tür hatalar var.

Reklamlar vs. Konusunda da ben çok uğraştım.. magisk yükleyip farklı abblocker ekleyince bir nebze düzeliyor fakat o da verimli olmuyor MiRoom kullanıyorsun büyük ihtimalle.
Sadece bunlar değil daha farkına henüz varmadığın farklı sorunlar da var :)
MIUI kullanacaksan Xiaomi Eu rom kullan AOSP kullanacaksan da Offical olarak kusursuz Pixel Experience var.
Teşekkür ederim. Mi8se belalı bi telefon elimde kalır, telefonda önemli uğraşmayayım en iyisi böyle idare edeyim.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Root yetkisi verdiğiniz bi dosya yöneticisi ile system/etc altında yer alan hosts dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın düzelecektir.

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Teşekkür ederim. Mi8se belalı bi telefon elimde kalır, telefonda önemli uğraşmayayım en iyisi böyle idare edeyim.
Zaten uğraşılmış ve miroom atılmış.
Düzgün romları söyledim sana onlardan birini flashlarsan hiç bir sorun yaşamayacaksın.
Diğer romlar her telefonun her modeli için belalı olabilir.

mukocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
MI8SE
Konular
3
Root yetkisi verdiğiniz bi dosya yöneticisi ile system/etc altında yer alan hosts dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın düzelecektir.
Hocam teşekkür ederim, deniyorum salt okunur dosyalar silinemez uyarısı alıyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam teşekkür ederim, deniyorum salt okunur dosyalar silinemez uyarısı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Tekrar teşekkür ediyorum Allah razı olsun, Dosya Yöneticisi+ ve Explorer denedim salt okunur hatası verdi MT Manager yükledim ve silebildim ve test ettim çözüldü görünüyor

Son düzenleme:
Üst Alt