Soru Mi8 SE Güncellenmiyor

mustioz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5s
Konular
14
Guncellemiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuz
Hocam 10.2.1 sürümü ile ne farklar var geçmeye değer mi.Bir de bu şekil yükleme ile imei ler gider mi?

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Hocam 10.2.1 sürümü ile ne farklar var geçmeye değer mi.Bir de bu şekil yükleme ile imei ler gider mi?
ilk olarak şunu söyleyim anlattığım şekilde kurulum yaptıktan sonra temiz bir kurulum yapmak istedim wipeden sistem dahil formatladim indirdiğim günceleme dosyasını pc ile telefon hafızasına atıp tekrar yükledim
10.2.1 sürümüne göre daha stabil şarj süresi daha iyi oldu imeil silinmiyor
kamera daha iyi oldu ekrana daha önce hatalar geliyordu bu sürümde daha hata almadım şuan bunlar aklıma gelen sormak istediğiniz farklı bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

Oyla:

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
ilk olarak şunu söyleyim anlattığım şekilde kurulum yaptıktan sonra temiz bir kurulum yapmak istedim wipeden sistem dahil formatladim indirdiğim günceleme dosyasını pc ile telefon hafızasına atıp tekrar yükledim
10.2.1 sürümüne göre daha stabil şarj süresi daha iyi oldu imeil silinmiyor
kamera daha iyi oldu ekrana daha önce hatalar geliyordu bu sürümde daha hata almadım şuan bunlar aklıma gelen sormak istediğiniz farklı bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım[/QUOTE

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
Bennim şuan şarj iki gün gidiyor bana ve 7 saate yakın ekran süresi alıyorum Fotograf benim için önemli biraz daha kullanıp yüklemeyi düşünüyorumYüklersem yardımınız için sizinle görüşürüm.Mesala wipe diyiyorsunuz onun nasıl yapıldığını ve diğer uygulamaların twrp falan hiç denemedim tarifi var ama insan çekiniyor:(

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Bennim şuan şarj iki gün gidiyor bana ve 7 saate yakın ekran süresi alıyorum Fotograf benim için önemli biraz daha kullanıp yüklemeyi düşünüyorumYüklersem yardımınız için sizinle görüşürüm.Mesala wipe diyiyorsunuz onun nasıl yapıldığını ve diğer uygulamaların twrp falan hiç denemedim tarifi var ama insan çekiniyor:(
haklısınız en iyi sürüm memnun olduğunuzdur günceleme yapmak isterseniz formda çok makele VE görseler var çok zor bir işlem olduğunu düşünmüyorum ama tabi biraz bilgi sahibi olmakta önemli

Oyla:

leronamso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2

Bu şekilde yapınca kişisel veriler , uygulamalar fotoğraflar vs siliniyor mu hocam ?

Oyla:
Üst Alt