Hocam 10.2.1 sürümü ile ne farklar var geçmeye değer mi.Bir de bu şekil yükleme ile imei ler gider mi?Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ilk olarak şunu söyleyim anlattığım şekilde kurulum yaptıktan sonra temiz bir kurulum yapmak istedim wipeden sistem dahil formatladim indirdiğim günceleme dosyasını pc ile telefon hafızasına atıp tekrar yükledimHocam 10.2.1 sürümü ile ne farklar var geçmeye değer mi.Bir de bu şekil yükleme ile imei ler gider mi?
ilk olarak şunu söyleyim anlattığım şekilde kurulum yaptıktan sonra temiz bir kurulum yapmak istedim wipeden sistem dahil formatladim indirdiğim günceleme dosyasını pc ile telefon hafızasına atıp tekrar yükledim
10.2.1 sürümüne göre daha stabil şarj süresi daha iyi oldu imeil silinmiyor
kamera daha iyi oldu ekrana daha önce hatalar geliyordu bu sürümde daha hata almadım şuan bunlar aklıma gelen sormak istediğiniz farklı bir konu olursa yardımcı olmaya çalışırım[/QUOTE
inceleyin Rom - Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.1.24 ve V10.2.2.0 Kararlı Rom İndirme BağlantısıGuncellemiyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısınız en iyi sürüm memnun olduğunuzdur günceleme yapmak isterseniz formda çok makele VE görseler var çok zor bir işlem olduğunu düşünmüyorum ama tabi biraz bilgi sahibi olmakta önemliBennim şuan şarj iki gün gidiyor bana ve 7 saate yakın ekran süresi alıyorum Fotograf benim için önemli biraz daha kullanıp yüklemeyi düşünüyorumYüklersem yardımınız için sizinle görüşürüm.Mesala wipe diyiyorsunuz onun nasıl yapıldığını ve diğer uygulamaların twrp falan hiç denemedim tarifi var ama insan çekiniyor
Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.