Yardım Mi8 Se Güncellemeleri

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
ordan bootloder açamazsınız bootloader açıktır zaten telefonunuzda açmanıza gerek yok telefonu kapatın komple ses kısma ile güç tuşuna uzun basın fastboot ekranı gelicek sonra yukarıda attığım konudaki twrp dosyasını indirin sonra telefonu pcye bağlayın programı açın twrpyi telefona kurun sonrada wipelerden komple wipe yapıp telefonu formatlayıp baştan temiz rom kurun
hocam bootloader kilidini açamadıgım için sürekli hata verdiği için işleme devam edemiyorum.program da hata veriyor o kapalı oldugundan dolayı.sanırım baska yapılacak ta bişey kalmadı gibi.neyse tskr ederim ilginize

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
hocam bootloader kilidini açamadıgım için sürekli hata verdiği için işleme devam edemiyorum.program da hata veriyor o kapalı oldugundan dolayı.sanırım baska yapılacak ta bişey kalmadı gibi.neyse tskr ederim ilginize
cihazı türkiyeden aldıysanız bl kilidi açıktır zaten hocam.

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
hocam türkiyeden aldım video cekmiştim yukleyemedim buraya.OEM kilidi bootloader kilidinin acılmasına izin ver çentiğine tıkladıgım zaman ekran kilit simgesini girin diyor giriyorum hata yazısı cıkıyor.buradan öteye gidilmiyor maalesef.bakalım yarın anlayan bir telefoncu bulursak götüreceğiz

Üst Alt