Yardım Mi8 Se Güncellemeleri

jakeadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem Akgün
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
5
Arkadaşlar merhaba,

Bi kaç sorum var kafamı kurcalayan cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Mi8 Se Son güncellemesi hangisi bende şuan MIuI 10 V10.3.1.0.PEBCNXM /stable yazıyor. bu son güncel mi yoksa başka var mı ? bu güncel doğru bazı telefonlarda kararlı yazıyor bunu anlamış değilim güncelleme ekranının sağ üstte 3 nokta olan kurtarma modunda yeniden başlatın diyor bu nedemek yapmam gerekiyor mu bu telefona otomatik güncelleme geliyor. Birde forumlarda gezerken twrp bahsediliyor ben yeniyim arkadaşlar destek rica ederim

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
mi 8se cihazım en son fotodaki sekilde güncelledim.sonrasında galeriye ve sms e giremiyorum hata verior.ve fabrika ayarlarına dönemiyorum hata veriyor.farklı rom a geceyim dedim rom yuklerken direk Mİ yazısı geliyor ekrana ve bu sekilde kalıyor.ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• 1561752572437.jpg
    1561752572437.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 21

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
mi 8se cihazım en son fotodaki sekilde güncelledim.sonrasında galeriye ve sms e giremiyorum hata verior.ve fabrika ayarlarına dönemiyorum hata veriyor.farklı rom a geceyim dedim rom yuklerken direk Mİ yazısı geliyor ekrana ve bu sekilde kalıyor.ne yapmalıyım
Wipeleri yapıp kur sıkıntı olmaz temiz kurulum yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pitchblack recovery var onu kur her sürümde çalışıyor

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0

hocam cok acemiyim bu konudada nasıl yaparım ne yapmam lazım zamanınız varsa bilgi verebilir misiniz?

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99

hocam cok acemiyim bu konudada nasıl yaparım ne yapmam lazım zamanınız varsa bilgi verebilir misiniz?
yazarak anlayacağınız birşey değil hocam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
burada mi 8 se için nasıl yapılır linki var sabitlenen konularda da var anlatması uzun malesef tez hazırlıyorum drunk~~

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
yazarak anlayacağınız birşey değil hocam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
burada mi 8 se için nasıl yapılır linki var sabitlenen konularda da var anlatması uzun malesef tez hazırlıyorum drunk~~
hocam tskr ederim ilginize lakin oradan da olmuyor.ses acma ve power tusuna 3 dakika oldu halen basıyorum sürekli mi yazısı geliyor gidiyor ordan da olmadı maalesef :(

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
hocam tskr ederim ilginize lakin oradan da olmuyor.ses acma ve power tusuna 3 dakika oldu halen basıyorum sürekli mi yazısı geliyor gidiyor ordan da olmadı maalesef :(
Twrp silinmiş o zaman tekrardan twrp kurun

Recovery - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı buradan twrp kurulumu anlatıldığı gibi yapın fastboot moduna alıp yükleyin

mbskyline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
Twrp silinmiş o zaman tekrardan twrp kurun

Recovery - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.0-0423 Tek Tuş Yükleme Aracı buradan twrp kurulumu anlatıldığı gibi yapın fastboot moduna alıp yükleyin
hocam telefon ne durumda anlamıs degilim ayarlardan ek ayarlara ordan bootloader kilidini acmaya izin ver diyorum ordan da hata veriyr ayarlar sayfası da kapanıyor.suan hiçbir yerden müdahale edemiyorum.

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
99
hocam telefon ne durumda anlamıs degilim ayarlardan ek ayarlara ordan bootloader kilidini acmaya izin ver diyorum ordan da hata veriyr ayarlar sayfası da kapanıyor.suan hiçbir yerden müdahale edemiyorum.
ordan bootloder açamazsınız bootloader açıktır zaten telefonunuzda açmanıza gerek yok telefonu kapatın komple ses kısma ile güç tuşuna uzun basın fastboot ekranı gelicek sonra yukarıda attığım konudaki twrp dosyasını indirin sonra telefonu pcye bağlayın programı açın twrpyi telefona kurun sonrada wipelerden komple wipe yapıp telefonu formatlayıp baştan temiz rom kurun

Üst Alt