Yardım Mi8 SE Fastboot Mi Tool Hata Veriyor

warznomx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abidin
Cihazım
Mi8se
Konular
2
Telefonum Fastboot moduna düştü bilgisayara bağlıyorum görüyor rom da var ama Mi Tool üzerinden yüklemeye başlattığımda error hatası alıyorum daha önce Bi çok kez yükleme yaptım ama bu sefer herşeyi yaptığımda Mi Tooldan Romu yüklemeye çalıştığımda dolar gibi oluyor error hatası veriyor lütfen yardım edin.!!!

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Telefonum Fastboot moduna düştü bilgisayara bağlıyorum görüyor rom da var ama Mi Tool üzerinden yüklemeye başlattığımda error hatası alıyorum daha önce Bi çok kez yükleme yaptım ama bu sefer herşeyi yaptığımda Mi Tooldan Romu yüklemeye çalıştığımda dolar gibi oluyor error hatası veriyor lütfen yardım edin.!!!
Farklı bir mi flash ile deneyebilirsiniz,dosyayı da c ye atıp deneyin fazladan klasör olmasın

Oyla:

warznomx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abidin
Cihazım
Mi8se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir mi flash ile deneyebilirsiniz,dosyayı da c ye atıp deneyin fazladan klasör olmasın
Tamir için verdim onlarda yapamadı bir dosya eksik falan fişman dediler delirmemek elde değil herşeyi yaptım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kapalı durumda açmak için uğraştığımda hata alıyorum Bootloader açık olmadığı için yüklemeyi durduruyor olabilirmi?

Oyla:
Üst Alt