Yardım Mİ8 SE 9.6.27 Modemli Rom

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Arkadaşlar mi8 se için eu beta 9.6.27 içinde modemli olan rom linki varmı sonradan flaşlayınca kameram yeşil oluyor ve bilgisyar imkanım yok modem dosyası içind atılmış şekilde varmı link

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar mi8 se için eu beta 9.6.27 içinde modemli olan rom linki varmı sonradan flaşlayınca kameram yeşil oluyor ve bilgisyar imkanım yok modem dosyası içind atılmış şekilde varmı link
Şu anlık yok hocam yapan ancak Xiaomi.eu sitesindeki linkten indirdiğimizde modem dosyasında herhangi bir hata olmuyor yeşil ekran vs ben kullanıyorum sorunsuz 2-3 güncellemedir

Oyla:

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anlık yok hocam yapan ancak Xiaomi.eu sitesindeki linkten indirdiğimizde modem dosyasında herhangi bir hata olmuyor yeşil ekran vs ben kullanıyorum sorunsuz 2-3 güncellemedir
Hocam bende kamerayı yeşil yapıyor siz güncellemeyi nasıl kurup ne yapıp ne yaptıkan sonra modemi flaşlıyosunuz detaylı anlatır mısınız bnmi yanlış yapıyorum

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bende kamerayı yeşil yapıyor siz güncellemeyi nasıl kurup ne yapıp ne yaptıkan sonra modemi flaşlıyosunuz detaylı anlatır mısınız bnmi yanlış yapıyorum
Güncelleme geldikten sonra indiriyorum romu bu dosya zaten telefonda hazır duruyor birkaç güncellemedir romu flaşlıyorum günceller gibi ardından bunu flaşlıyorum sorunsuz oluyor sizde nasıl olur bilemem tabiki

Oyla:

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme geldikten sonra indiriyorum romu bu dosya zaten telefonda hazır duruyor birkaç güncellemedir romu flaşlıyorum günceller gibi ardından bunu flaşlıyorum sorunsuz oluyor sizde nasıl olur bilemem tabiki
Bn hep sıfırdan rom atıyodum güncelleme yaparken hiçbişiy yapmadan direk flaşlasak romu oluyormı

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bn hep sıfırdan rom atıyodum güncelleme yaparken hiçbişiy yapmadan direk flaşlasak romu oluyormı
Eğer ayarlarda çıkan sürümü indirip twrp üzerinden flaşlarsanız hiç bir şey silmeden aynı telefon güncellemesi gibi üzerine kuracaktır yalnız dediğim gibi bu olay sadece romun bir üst versiyonunda geçerli oluyor temiz kuruluma gerek olmuyor veriler silinmiyor

Oyla:
Üst Alt