Yardım Mi8 Rom Hakkında Bilgi Verir Misiniz?

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Mi8 telefonumda facebook üzerinden video izlerken ekran bir süre sonra kararıp kapanıyor yani baktıkça ekranın açık kalması gibi bir özellik yok sanırım ama en azından video izlerken ekranın kapanmaması için yapılabilecek bir ayar var mı uygulama kullanmadan?
Birde ben telefonu migrosdan satın aldım. Şu anda MİUİ 9.5 kararlı, 9.5.14.0 OEARUFA sürümü var. Bu rom rus romu mudur ve bu romda iken miui 10 güncellemesi alır mı telefon?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MİUİ 9.5 Global Kararlı yazıyor tam olarak sürüm kısmında.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Arkadaşlar merhaba. Mi8 telefonumda facebook üzerinden video izlerken ekran bir süre sonra kararıp kapanıyor yani baktıkça ekranın açık kalması gibi bir özellik yok sanırım ama en azından video izlerken ekranın kapanmaması için yapılabilecek bir ayar var mı uygulama kullanmadan?
Birde ben telefonu migrosdan satın aldım. Şu anda MİUİ 9.5 kararlı, 9.5.14.0 OEARUFA sürümü var. Bu rom rus romu mudur ve bu romda iken miui 10 güncellemesi alır mı telefon?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. saygılarımla.
Öncelikle iyi geceler benim cihazda aynı versiyondaydı ancak facebookta video izlerken falan kararma olmuyordu size bu konuda nacizane tavsiyem ekranın açık kalma süresini arttırarak sorunu giderebilirsiniz.
Rus romunu kulladığınız için şuan gelen güncellemeleri alamıyorsunuz. Muhtemelen Miui 10 güncellemesinide alamayacaksınız. Size tavsiye telefonun içerisindeki yedekleyip global roma geçmeniz forumda bu konu mevcut biraz ararsanız rahatlıkla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle iyi geceler benim cihazda aynı versiyondaydı ancak facebookta video izlerken falan kararma olmuyordu size bu konuda nacizane tavsiyem ekranın açık kalma süresini arttırarak sorunu giderebilirsiniz.
Rus romunu kulladığınız için şuan gelen güncellemeleri alamıyorsunuz. Muhtemelen Miui 10 güncellemesinide alamayacaksınız. Size tavsiye telefonun içerisindeki yedekleyip global roma geçmeniz forumda bu konu mevcut biraz ararsanız rahatlıkla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ekran görüntüsünü yükledim. Sürüm kısmında global yazıyor ama yine de bu rus romu mudur? Ya da rus romunda ne yazar globalde ne yazar?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-01-02-16-11-764_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-09-01-02-16-11-764_com.android.settings.png
    156 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
OEARUFA bu rus romu oluyor. OEAMIFD bu ise global rom olur. Senin şuanda kulladığın rus romu oluyor. Açıkçası global romla arasındaki farkı tam olarak anlabilmiş değilim ama bildiğim tek şey rus romu güncellemeleri maalesef alamıyor

Cihazınızı global roma geçirmek isterseniz diye nasıl yapacağınızı yazayım burada kalsın. Fakat bu işlemleri yaparken telefonunuzun içerisindeki tüm dosyaları (resim,müzik vs.) kesinlikle yedeklemeyi unutmayın.

- bu linkten V9.6.1.0.OEAMIFD (MIUI9) romu indirin. Telefonunuzun içindeki downloaded_rom klasörüne kopyalayın.
- Daha sonra güncelleme uygulamasına gelip sol üst köşeden güncelleme paketini seç diyip telefona kopyaladığınız dosyayı seçin.Telefon kapanıp açılacak ve güncellemeleri alabileceksiniz. İyi geceler..

Son düzenleme:
Oyla:

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OEARUFA bu rus romu oluyor. OEAMIFD bu ise global rom olur. Senin şuanda kulladığın rus romu oluyor. Açıkçası global romla arasındaki farkı tam olarak anlabilmiş değilim ama bildiğim tek şey rus romu güncellemeleri maalesef alamıyor

Cihazınızı global roma geçirmek isterseniz diye nasıl yapacağınızı yazayım burada kalsın. Fakat bu işlemleri yaparken telefonunuzun içerisindeki tüm dosyaları (resim,müzik vs.) kesinlikle yedeklemeyi unutmayın.

- bu linkten V9.6.1.0.OEAMIFD (MIUI9) romu indirin. Telefonunuzun içindeki downloaded_rom klasörüne kopyalayın.
- Daha sonra güncelleme uygulamasına gelip sol üst köşeden güncelleme paketini seç diyip telefona kopyaladığınız dosyayı seçin.Telefon kapanıp açılacak ve güncellemeleri alabileceksiniz. İyi geceler..
Tekrar teşekkür ederim üstad. Yedeklemeyi dosyaları bilgisayara atıp tekrar yeniden telefona atmaklamı yapacagız ya da kolay bi yolu var mıdır miui hesabına yükleyerek falan yapılabilir mi?

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
bilgisayara atman hem daha kolay hem daha güvenilir olacaktır biliyorum biraz sürüyor ama yapacak birşey yok :)

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Rica ederim kolay gelsin iyi geceler

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Forum kuralları gereği başlıkta yardım acil please gibi kelimeler kullanmak yasaktır. Ve başlığın konu içeriğine uygun yazılması gerekir.

Başlık konu içeriğine uygun şekilde düzenlenmiştir.
Lütfen konu açarken dikkat edelim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt