Soru Mi8 PUBG Performansı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XDroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S8+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Galaxy S8+
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, mevcut cihazım Galaxy S8+ Exynos 8895 avrupa versiyonu ve telefonumda uzun süreler boyunca PUBG Mobile oynamaktayım. Fakat normal oyunculara kıyasla GFX Tool ile 60 FPS kilidini açarak oynuyorum. Uzun süredir 60 FPS oynadığım için 60 altı tatmin etmiyor. Ama araç sürerken saniyelik donmalar v.s oluyor ve ancak akıcı grafikte 60 FPS olarak oynayabiliyorum. Ek olarak telefon ısındığında ki çabuk ısınıyor, ciddi anlamda performans kaybı yaşıyorum. Sıvı soğutmalı oyun için tasarlanmış cihazlara yetecek bir bütçeye sahip değilim. Snapdragon işlemcili telefonlari beğeniyorum, kirin exynos falan hikaye geliyor bana. Bu şartlarda Mi8 beni üzer mi? Benim gibi 60 fps de uzun süre oynayanlar var mı bu cihazla? HDR + 60 FPS performansı nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
Cihazım mi 8 eu stabil romda Ben pubg 60 fps akıcıda oynuyorum sürümüm android 9 herhangibir performans sorunu yok pilde yaklaşık tam şarjda 4- 3.5 saat oynuyorum ısınma var fakat 8 sürümde yoktu bu 9 sürümünde ısınıyor cözümü bulan varsa yardımcı olursa sevinirim

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
donma yok hocam bende mi 8 kullaniyorum sirf bu oyun için yaklaşik 1 yil once aldim çokta memnunum 60 fps kullanabiliyorum ama benim için en düşük ve akici ayarda oynamak daha iyi oluyo ki oyun akiciliği çok iyi o sekilde denemenizi tavsiye ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt